Her får du de beste julegavetipsene for julen 2022. Kjøp julegaver til venner, pappa, mamma, bestemor, bestefar, søster, bror og resten av familien på Smietorget!

 

broken image

Garant Sko  

En av sesongens store trender er snowboots. De er et must i skogarderoben denne vinteren hvis du vil kle deg både varmt og moteriktig. Disse skoene er lette, har gode såler og ikke minst, de er enkle og kjappe å ta på seg. Vi bor jo et sted hvor været er skiftende på denne tida, og da er det
smart å velge en modell med tex-membran. Vi har snowboot både med tøffe kontrastfarger og mere nøytrale ton-i-ton. To av mine favoritter er disse fra Tamaris og så liker jeg veldig godt den mere sporty looken fra Kastel. Med et par snowboot har du både en funksjonell og stilig vintersko. En smart, hyggelig og praktisk gave til deg selv eller noen du er glad i, som man har glede av i
flere år.

 

broken image

Bakeriet 

Vi ønsker velkommen til en koselig førjulstid på Bakeriet.Det er lov å ta en pust i bakken, kose seg og nyte adventstiden. Vi skal gjøre vårt for at disken skal være velfylt og fristende. Godt julepålegg vil være en del av det gode utvalget vi har i desember. Lyst på varm mat eller salat, så har vi fått en meny som kan friste alle. Julegavetips fra Bakeriet til de som har alt er gavekort i Gran Handelsstand som kan brukes hos oss i 2023. GOD JUL ønsker vi alle våre kjære kunder fra jentene i Bakeriet!

 

broken image

HAN 

Aurora Kolstad hos HAN forteller at mange ønsker seg klærfra Morris Stockholm til jul.

Morris streber etter å designe klær som er både nyttige ogvakre. Med dype røtter i den svenske tekstilindustrien søker Morris hele tiden etter de beste materialene og konstruerer plagg som varer og eldes godt. Det viktigste enkeltbidraget til bærekraft i mote er å velge plagg som varer - og
ta vare på dem. Det er derfor kvalitet teller og tidløs stil alltid råder.

 

broken image

Sport 1 

- Disse fine og deilige Comfy genserne fra Bjørn Dæhlie eren sikker vinner under juletreet! Vi har de i flere farger, både til junior og senior. Vi har selvsagt også en mengde andre fine julegavetips! Det er alltid populært med strikk, ull, treningstøy og ikke minst ullsokker! Butikken er full av nyheter, så hos oss finnes det noe for enhver smak, smiler Henriette Rise hos Sport 1.

 

broken image

Traktøren 

Vi ønsker å gi tips til tidløse og klassiske gaver, samt bruksting som vil være til glede og nytte i lang tid. Den populære og klassiske ROCKS serien designet av Halvor Bakke har nå blitt utvidet. ROCKS Add-On består av lekre boller i tre anvendelige størrelser, samt en minivase som også passer perfekt som en liten telykt. Stekepanne er alltid en kjærkommen og super gave å
få!

EvaTrio Honeycomb base er en ny type stålpanne hvor overflaten har fått en vaffelmønstret utforming for å oppnå et naturlig non-stick belegg. Sist men ikke minst så har vi EasyCheese som kommer til å bli godt mottatt og er den perfekte julegave til «de som har alt». Osteklokken har en justerbar bunn som lar deg presse osten oppover i beholderen etter hvert som du høvler av den.
Ingen knoting med plastposer og ingen klåing på osten når man forsyner seg.

 

broken image

Mester Grønn 

Phalaenopsis i glassfat 495,-

 

broken image

Floyd 

Gi et gavekort til noen du er glad i!

 

broken image

Kappahl 

Hos Kappahl finner du fine pysjer i forskjellig mønster ogfarger. Både til store og små, dame og herre. Vi har også lik pysj til hele familien.

 

broken image

Norli 

- Vårt sikreste tips denne julen er bokhandler­prisvinneren Zeshan Shakar. Dette er hans tredje bok, og mange kjenner han fra ”Tante Ulrikkes vei” og ”Gul bok”. Zeshan Shakars nye roman er en sår historie om å gi alt og likevel ende tomhendt på utsida, sier Maren Mørk hos Norli.