Gå tilbake til nettstedet

EIENDOMSMEGLER1 MED NYTT PROSJEKT PÅ JAREN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 på Gran presenterer et nytt prosjekt som er under planlegging på Jaren. Vi snakker om Kvernerudtunet, der totalt 20 leiligheter, fordelt på fem firemannsboliger, vil påbegynnes så snart en leilighet til er solgt.

broken image

Slik vil de moderne firemannsboligene som utgjør Kvernerudtunet blir seende ut når de er ferdigstilt. Det er et landlig og solrikt område som nå skal gi 20 nye leiligheter fordelt på 5 firemannsboliger.

Beliggenheten er sentral, men samtidig landlig og solrik, ved tidligere Alms Pensjonat i Kvernerudsvegen. Det er kort veg til skole, barnehage, togstasjon, rådhus og legesenter m.m. Til Gran sentrum er det bare fem minutter med bil, og turterreng og skiløyper på Øståsen er bare 10 minutter unna.

Alle de 20 leilighetene er identiske og har overbygde inngangspartier og utvendig bod.

 

– Boenhetene vil selvsagt bli bygd i moderne standard og har en praktisk og funksjonell planløsning med to soverom, frister Eiendomsmegler Marius Utsigt, som også kan fortelle at firemannsboligene har et moderne eksteriør og egen carport. Leilighetene er på ca. 75 m2.

 

Prisen på boenhetene burde heller ikke skremme noen, da den ligger på kr 2.490.000 for leilighetene i 2. etasje og kr 2.450.000 for de på bakkeplan, sier Marius Utsigt, og ønsker alle velkommen innom for å få informasjon om prosjektet i Kvernerudtunet.