Return to site

FIBER 1 + VIKEN FIBER = SANT

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Viken Fiber AS

-Viken Fiber og Fiber 1 fusjonerte den 1. september i år, og sammen er vi blitt en større og mer slagkraftig leverandør, som nå er veldig godt rustet til å møte morgendagens teknologi og ikke minst markedets behov for stadig større kapasitet og hastighet, sier administrerende direktør i Viken Fiber, Anne Berit Rørlien.

SAMMEN OM FIBER: Adm. direktør i Viken Fiber, Anne Berit Rørlien, og salgsleder i Fiber 1, Knut Andrè Aanstad, har slått sine selskaper sammen-

-Vi vil fortsatt jobbe med eksisterende og nye markeder og områder, slik at enda flere husstander, borettslag og bedrifter kan få Altibox, sier Rørlien.

-Vi skal ha søkelys på å bygge fiber, skape gode kundeopplevelser, sikre effektiv drift og videreutvikle et sterkt faglig kompetansemiljø. Selv om vi er blitt større, er det nærheten til kundene våre som fortsatt står helt sentralt. Du vil fortsatt møte de samme menneskene som før fusjonen når du tar kontakt med oss, sier administrerende direktør i Viken Fiber, Anne Berit Rørlien, til vår avis.

Under årets festival kan du besøke Viken Fiber på stand i Storgata!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK