Gå tilbake til nettstedet

FULL FART I BOLIGBYGGINGEN PÅ HADELAND

Akkurat nå bygger BoligPartner sitt kontor på Gjøvik hele 32 nye hjem. -Mange av disse boligene bygger vi på flotte tomter på Hadeland, forteller driftssjef Glenn Myhrbakken.

broken image

 

Det er mange hektiske arbeidsdager for Glenn Myhrbakken fra Moen. Som driftssjef er det han som har den daglige oppfølgingen av BoligPartner Gjøvik sine byggeledere ute på alle byggeplassene.

broken image

 

-Selv om det er tøffe tider i byggebransjen, så opplever vi en stor interesse for våre boligprosjekter. Vi får gode henvendelser og mange ønsker å vite mer om mulighetene til å kjøpe en helt ny bolig på Hadeland, forteller Glenn.

 

Det forstår han godt. For det er virkelig mange gode fordeler med å velge å investere i en helt ny bolig sammenliknet med å kjøpe en eldre bolig med store behov for vedlikehold og oppussing.

-Det beste med å bygge nytt, er at du vet akkurat hva du får. Vedlikeholdskostnadene er lave, og strømforbruket i en ny bolig er veldig lavt sammenliknet med et eldre hus. Alle har dårlig tid i dag, og vi gjør lite selv på boligene våre. Derfor er det en stor fordel å ha ny bolig så kan du bruke tiden din og pengene dine på andre ting enn oppussing, forsikrer Glenn.

Både hus og leiligheter

Av de totalt 32 nye boligene som bygges nå, er hele 16 av dem eneboliger. De resterende er leiligheter, rekkehus og hytter.

-Vi har byggeaktivitet fra Harestua til Lygna, så det er veldig gøy, sier Glenn, som i dag bor på Gran.

Nye prosjekter til salgs

BoligPartner Gjøvik har også mange spennende boligprosjekter fremover. Glenn trekker spesielt frem det nye boligfeltet som skal vokse opp på Jaren. Her på Nedre Kongsli skal det bygges både eneboliger og leiligheter i tomannsbolig og firemannsbolig.

-I tillegg er det full fart på Bildemoen i Brandbu. I Julibakka har vi nå kun 8 av totalt 16 eneboligtomter igjen. I tillegg er det mulig å kjøpe en moderne og praktisk leilighet i tomannsbolig her på dette solrike feltet med utrolig flott utsikt.


Det er bare å ta kontakt med oss hvis du vil bli med på visning eller vite mer
om boligene vi bygger, sier Glenn.

broken image

BoligPartner Gjøvik

Ringveien 16, 2816 Gjøvik

Tlf. 47 80 17 00