Gå tilbake til nettstedet

Gjensidige snart i nye lokaler

Tekst: Gran Hande og Håndverk Foto: Gjensidige

I februar 2022 vil Gjensidige flytte fra 3. etasje til lokaler i 1. etasje på Granstunet kjøpesenter. - Vi ønsker å bli mer synlig og tilgjengelig for alle våre kunder på Hadeland så nå flytter vi på oss, forteller Jeanette Paulsen, leder for Gjensidige-kontoret på Gran.

broken image

Her åpner Gjensidige i nye, flotte lokaler.

- Vi er godt i gang med planlegging av nytt kontor, og mange har kanskje sett at vi holder på med byggeprosessen. Etter tidsplanen vil vi være på plass i begynnelsen av februar 2022 og vi gleder oss veldig til å se det stå ferdig. Det vil bli ett av de fineste lokalene i Gjensidige sin portefølje med tidsriktige og behagelige materialer, sier Paulsen. Det vil bli god plass til medarbeidere og kunder som vil bli tatt imot med en åpen og behagelig møblert sone, og videre inn på gode møterom.   

broken image

Anders Larsen fra Jaren 

Som følge av pandemien har det også for Gjensidige vært en utfordring å få utstyr, møbler og annet levert i tide, men Paulsen er optimistisk til ferdigstilling innen februar. - Vi har dyktige prosjektledere, stort sett med lokal tilknytning, og de har vist imøtekommenhet og positivitet til å bli ferdig, forteller hun.   

broken image

Beate Bjerke fra Eina 

Med nye lokaler øker også staben med to nye ansatte fra januar. Anders Larsen fra Jaren og Beate Bjerke fra Eina blir nye medarbeidere. De har lang erfaring med kundeservice og rådgivning og gleder seg til å ta imot kundene på Gran. - Vi er veldig glade for å få de med på laget. Vi vil selvsagt fortsette å betjene både privatkunder og næringslivs- og landbrukskunder, forteller Paulsen.