Gå tilbake til nettstedet

GRAN JERN OG HAGE MED HONDA-UTSTILLING

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det stunder mot årets Gla’dager, og Gran Jern og Hage lover å synes i gatebildet med sin utstilling av Honda-maskiner. Innehaver Erland Langedrag forteller at robotklippere stadig vinner terreng. - Nabo’n er den beste markedsføreren! sier Langedrag.

broken image

Erland Langedrag i Gran Jern og Hage er forhandler av Honda maskiner og aggregater for hus og hage.

- Hondaleverandøren stiller med grastrimmere, samt alle typer klippere, også robotklippere og aggregater. Det er økende interesse for robotene, og dersom du bestiller under Gla’dagene, kan du spare penger på gode tilbud, sier Langedrag.

 

- Du kjøper deg fritid ved å investere i en robotklipper, men du må huske på at medhjelperen trenger service. Noe kan du klare selv, men vi har et tett samarbeid med dyktige Martin Grimstad i Hadeland Elektronikkservice når det gjelder montering og service på robotklippere.

 

- Det finnes mange typer og størrelser klippere innenfor Honda-segmentet, og du kan selv vurdere hva som passer best i din hage. Trenger du vår vurdering, får du det, lover Langedrag.

 

- Sikkert er det at du får en intelligent hagemedhjelper i en robotklipper, som lett oppdager hindringer og stopper knivene når den løftes eller velter. Den tåler all slags vær, skrånende terreng og ujevnt underlag. Den klipper ofte, og i løpet av kort tid vil plenen din bli mye tettere og penere, da den hindrer ugress og mose i å få fotfeste. Energieffektive og miljøvennlige er de også. Og sist, men ikke minst: Hondas robotklippere arbeider stille og pålitelig når du heller vil gjøre noe annet! sier Honda-forhandleren på Gran.

 

broken image

Det meste av det du trenger av vanningsutstyr og høytrykksvaskere i alle størrelser får du i Gran Jern og Hage. Øvrig hageutstyr er det også godt utvalg av.  

Men Gran Jern og Hage har også mye mer til vedlikehold av hus og hage. Hageredskap fra Fiskars og Wolf går det mye av om våren. Vanningsutstyr fra kvalitetsmerket Gardena, med alt fra koblinger til kabelvogner, etterspørres når sommervarmen tørker opp jordsmonnet. Dersom du skal vaske husfasaden eller terrassen, finnes Kärcher høytrykksvaskere i alle størrelser og prisklasser.

De fleste er også kjent med at ugrasbekjempelse hører sommeren til, og det finnes både preparater og sprøytekanner som gjør at du kan ta opp kampen mot både kveke og løvetann.

- Vi fører i tillegg utstyr og maskiner for skog og hage fra leverandøren Husquarna, sier Erland Langedrag, og vi har eget serviceverksted i Landbruk og Verktøy AS i Brandbu for våre merkevarer om du skulle trenge bistand. Vi ønsker velkommen til butikken i Storgata og ikke minst til egen stand under Gla’dagene!