Gå tilbake til nettstedet

GRANSTUNET KAFFE- OG LUNSJBAR I NY DRAKT

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Da Maria Bech tok over driften av spisestedet i fjor høst, lovet hun endringer både i lokalene og på menyen. Etter 10 måneders drift er endringene synlige, da det interiørmessig er fornyet med duse, fine farger og en del nytt interiør. Heller ikke menyen er den samme som før, forteller Maria.

broken image

Maria Bech har hatt et travelt år etter at hun tok over Granstunet kaffe- og lunsjbar.

-Jeg er godt fornøyd så langt dette første driftsåret, men det er ingen hemmelighet at det er mye å forholde seg til og mange oppgaver som skal løses når man driver sitt eget, sier Maria, som trives i sin nye rolle i kaffe- og lunsjbaren i senteret.

Menyen er blitt enda mer variert og bredspektret, og vi finner forskjellige pizzavarianter, toast, panini og ikke minst et større utvalg i milk-shake og smoothie, som er veldig populært.

Ferske bagetter og smørbrød frister i disken, og en ny baguetteovn vil bli montert i sommer. I tillegg finnes forskjellige kaker og ikke minst veldig mange istyper, forteller innehaveren, som tok over kaffebaren etter Royan Myhre. Royan er fortsatt med i driften, og til sammen er det seks personer som har sitt daglige virke i den hyggelige «oasen» på Granstunet.

Apropos oase: Maria har brukt mye tid og energi de siste månedene på å gjøre kaffebarens utearealer så hyggelige og intime som mulig. Nye bord og stoler er på plass, en le-vegg mot parkeringsplassen er satt opp, og både grønne og blomstrende planter utgjør trivselsskapende effekter ved bordene. I det hele tatt er plassen ikke til å kjenne igjen. Nå kan besøkende i fred og ro ta seg et lunsjmåltid eller en kopp kaffe uten innsyn folk som ferdes på senteret ellers. Og kommer det ei skur, er flere av sofagruppene under tak. Det er mange som benytter seg av uteplassen, særlig når været er fint.

 

- Jungeltelegrafen er den beste markedsføring, og vi ser stadig nye ansikter her hos oss. Vi satser på en fin sommer med både inne- og uteservering, og hele sommeren har vi også åpent på søndager fra kl. 11.00 til kl. 16.00, forteller en travel innehaver, Maria Bech, i Granstunet kaffe- og lunsjbar.

broken image

Området utenfor lunsjbaren er blitt oppgradert og framstår nå som en liten oase utenfor serveringsstedet på Granstunet.