Gå tilbake til nettstedet

HØY TRIVSELSFAKTOR I VOKSENT MILJØ!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er kort tid mellom hver gang lattersalvene runger mellom veggene i Feelgood treningssenter, som ble åpnet på Gran i 2020 av Ellen og Einar Ellefsrud. Vi slår av en prat med en vennegjeng på fem, som to ganger i uka møtes til trening og sosialt samvær.  Vi skjønner fort at nestor i gjengen, Per Granlund, er gruppas muntrasjonsråd, men alle bidrar til god stemning under treningsøktene! 

broken image

 En livat trimgjeng på Feelgood-senteret i Gran! Fra venstre bak: Per og Evy Granlund, deretter Jørgen og May Barø.         I stolen: Kjell Saug. 

De humørfylte pensjonistenes snittalder er litt over 76 år, og som de fleste pensjonister har de hatt sine helsemessige utfordringer. May og Jørgen Barø begynte på treningssenteret for å holde seg mykere i kroppen og bli sterkere i musklene. May drev med håndball og turn i ungdommen, men er ryggoperert og prøver å trene seg opp igjen for å fungere bra i hverdagen. 

Evy og Per Granlund har som ekteparet Barø vært med på treninga siden høsten 2021, og begge setter pris på dette lavterskeltilbudet som passer for begge kjønn og alle aldre! 

– Her er det ikke noe kropps- eller prestasjonspress, og vi har det sosialt og fint mens vi trener, sier de to, som i tillegg holder seg i form med hagestell i sommerhalvåret. 

Kjell Saug er nå frisk etter en utfordrende periode helsemessig. Han kjenner at musklene har visnet litt bort, og har som mål å komme i minst like god form som før sykdommen. For hver trening kjenner han at han er nærmere målet! 

Alle fem har bare positive ting å si om treningstilbudet hos Feelgood. Vi takker for praten med den glade gjengen, som virkelig gir utsagnet «alder er bare et tall» en ny mening!