Gå tilbake til nettstedet

KONTORLEVERANDØREN GJØR NOE MED ARBEIDSPLASSEN DIN!

Tekt og foto: Anne Lise Skjaker

Cato Bang i firmaet forteller at det nå er stort fokus på kassaløsninger ute hos kundene. En ny lov trer i kraft 1. januar 2019, og den stiller nye krav til kassene. Datautskrifter skal kunne tas ut dersom skattemyndighetene krever det, og slikt blir det økt salg av!

broken image

De seks ansatte, som opererer innenfor Opplands fylkesgrense og har hovedbase på Gjøvik, har mer enn nok å henge fingrene i. Service står i høysetet, og kanskje er det årsaken til at kundene blir stadig flere og omsetningen øker. Den ligger nå på rundt 19 millioner, av dette utgjør møbelsalget ca. 7 millioner.

Cato har med seg sønnen Anders i selgerteamet, og de registrer at det blir stadig flere Hadelandskunder, men firmaer og privatkunder fra Harestua til Beitostølen betjenes med like stor flid. Ingen kunder er for små og ingen for store, fastslår Bang, som gjerne kommer innom med kontorrekvisita, kontormøbler, vaskeprodukter, AV-utstyr, multifunksjons-maskiner og gulvvaskemaskiner, for å nevne noe.

 

– Det har gått mye kaffemaskiner den seinere tida, og kanskje er det jungeltelegrafen som har meddelt at også kaffen vi leverer er av beste kvalitet! sier Cato Bang (bildet), som merker stor interesse for firmaets produktkatalog.