Gå tilbake til nettstedet

LAVVO- OG TELTUTLEIE BLIR STADIG MER POPULÆRT 

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Lavvoutleie.no 

Slikt gir seg utslag i gode omsetningstall for de som er i bransjen. Eirik Halvorsen i
Lavvoutleie.no på Jaren er da også veldig fornøyd med utviklingen. I året 2019,
før koronaen slo til, hadde firmaet en omsetning på 6.1 mill. kroner. I år ligger tallet an til å øke med 2.5mill., til tross for at januar og februar ble rammet av pandemien. 

broken image

 

Firmaet leier ut både lavvoer og ikke minst telt til bryllup, jubileer, seminarer og festivaler. De har enerett på seildukstelt fra en tradisjonsrik seilmakerfabrikk i USA, og dette er telt av meget god kvalitet som har fått et godt ry over hele Norge. Noe av omsetningen kommer også fra salg av event-utstyr.

Halvorsen er allerede fullbooket fra 27. mai til 3. september neste år, og vinteren 2023 ser også bra ut, forteller han.

– Vi har rundt 15 personer med oss i teamet, noen fast ansatte og noen på deltid, som leverer og rigger for komplette selskaper. Gulv, bord og stoler kan man også få med, til og med ferdigpyntede bord leveres til kunder. Lavvoutleie samarbeider tett med andre dyktige aktører i eventbransjen.

broken image

 

- Dersom du skulle trenge våre tjenester, kan du gå inn på vår instagramkonto @lavvoutleie,
men vær rask om du vil bestille noe for neste år, avslutter Eirik Halvorsen. Se mer på lavvoutleie.no og naturmagasinet.no