Gå tilbake til nettstedet

LILLE GULLKORN MED EKTE GAVER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er et fristende utvalg av julegave-idéer å skue hos Lille Gullkorn på Granstunet. -Vi har aldri hatt et bedre utvalg av diamantsmykker, og vi har i år to julegavekataloger fra to forskjellige leverandører som er levert i postkassene til kundene, forteller innehaver og gullsmed Tone Kristiansen. Hun minner om at butikken har gaver i mange prisklasser.

broken image

Tone Kristiansen (t.v.) og Gry Nagelhus har mye lekkert å vise fram i gullsmedbutikken nå før jul. Særlig er utvalget av diamanter på topp!

For første gang på flere år har Lille Gullkorn nå julepynt av dansk design, de kjente merkene Rosendahl, Karen Blixen og Holmegaard. -Prisene er også fine med tanke på firma- og ansatte-gaver. Et annet kjent merke med dansk opprinnelse, er Kay Boyesen, en kunstner innenfor nostalgisk leketøy av tre, noe mange etterspør. Vi markedsfører varene på sosiale medier og føler at vi har en gevinst som følge av det, sier Tone.

broken image

En flott gaveide er partyveskene fra Katie Loxton, som passer utmerket til Lily and Rose-smykkene du finner i butikken. Smykkeskrin finnes også i Katie Loxton-serien.

broken image

Vi må heller ikke glemme høstens store nyhet, Lykkesmykker, både i gull og sølv, formet som bl.a. elefanter og mynter inspirert av gresk mytologi. – Med litt vedlikehold og kjærlig omsorg er smykker et minne som aldri blekner, sier Tone, som også nevner retroklokkene fra Adidas som en flott gaveide.

broken image

Når vi i tillegg kan legge til at gullsmeden på Granstunet er meget fornøyd med både omsetningen i butikken og på nettet, er det kanskje ikke rart at hun er i godt humør?