Gå tilbake til nettstedet

MJØLBUA SPISERI GÅR SÅ DET GRINER!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Birgitt Stene, som står bak konseptet sammen med søsteren Ida Kristine, kan fortelle at
de under Gla`dagene vil feire at de har lagt et travelt og godt første driftsår bak seg. Kundene har ikke latt vente påseg, og det er Birgitt og de andre ansatte veldig glade for!

broken image

Alle som har frekventert Gran Handelssenter gjennom tidene har vært vant til å finne en kafé midt i Storgata, og bortsett fra en kort periode i fjor, har tilbudet vært der. Søstrene Stene har med sitt nye konsept klart å skape et sted med god atmosfære der du kan få stilt den verste sulten med det innehaverne betegner som enkel og ujålete mat. Og det er tydeligvis noe kundene har satt pris på, for Birgitt er veldig fornøyd med omsetningen siden åpningen.

-Vi vil også gjøre det vi kan for å skape god festivalstemning under Gla`dagene, og vi jobber med å få iskrem inn i varesortimentet før den tid. Sommerlige lunsjretter vil stå på menyen, og på torsdag kveld arrangeres den siste quiz-kvelden før sommerferien, kan Birgitt fortelle.

 

Sammen med de fire andre ansatte lover hun å legge til rette for at det skal bli hyggelig å besøke Mjølbua under Gla`dagene i juni!