Gå tilbake til nettstedet

MOHAGEN BIL MED STØRRE BOBILUTSTILLING OG NYTT VERKSTED

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Mohagen Bil

Etter en lang vinter er bobilsesongen i full gang. Ferie med bobil eller vogn gir fantastisk frihetsfølelse og fleksibilitet. Du kan stoppe der du vil og fiske, gå turer, sykle eller padle, for å nevne noe. Dermed blir turgleden stor for både store og små.

broken image

Ordfører Willy Westhagen åpnet det nye verkstedet til Mohagen Bil og overrakte blomster til Ole Jan Stubberud (midten) og Kjetil Gulbrandsen (t.h.), som er meget fornøyd med utbedringene

Mari Marthe Rækstad i Mohagen Bil gleder seg over en dobbelt så stor innendørs bobilutstilling i år. Det gamle verkstedet er dessuten bygget om til et større og mer praktisk caravanverksted, samt et merkeverksted for Fiat.

- Effektiviteten vår er dermed bedret, slik at ventetiden blir kortere for kundene, forteller en entusiastisk markedsfører, og gir ros til gjengen med ansatte, som jobber lange dager for at kunder skal få oppfylt fritidsdrømmen sin.

- Vi satser stort på ettermarkedet; det er tross alt når det skjer uventede ting at det er viktig å yte hjelp, slik at kundens ferie kan avvikles som planlagt. Vår utfordring er å skaffe deler fort nok, da mye produseres på bestilling. Vi lærer hele tiden og forbereder oss best mulig til sesongen, selv om ikke alt kan være lagervare, sier Mari Marthe.

Bilfiirmaet synes det er stas å invitere de flotte kundene sine til f.eks. messer eller oktoberfest og gjøre det lille ekstra for dem. Da stiftes nye bekjentskaper og det utveksles erfaringer. Nytt i vår er Happy Camper Club, firmaets egen kundeklubb, hvor kundene får tips og gode tilbud.

- Vi selger mest brukte bobiler, men vi leverer også mange nye av merker som Solifer, Bürstner eller Hymer. Fortsatt vil vi ha et utvalg av nyere bruktbiler, og gutta på huset er over middels bilinteresserte. Søker du den spesielle drømmebilen, bør du absolutt ta turen innom oss eller følge med på hjemmesiden vår. Verkstedtjenester og salg av dekk er noe vi fortsatt vil tilby, selv om vi er blitt et mer komplett caravansenter.

- Kom gjerne innom oss for en kaffekopp og en hyggelig prat! sier Mari Marthe Rækstad i Mohagen Bil.

broken image