Gå tilbake til nettstedet

NÅ STARTER JULA PÅ LYGNASÆTER

Tekst og foto: Kari Isingrud

I november gjøres både hotellet og kroa på Lygnasæter klare til å ta imot
julegjester. Vertskapet kan love mye god mat og god stemning!

broken image

ElisabethSeigerud Øverlier, vertinne på Lygnasæter, ønsker velkommen til førjulsfeiring
både på kroa og hotellet.

- Her på Lygnasæter serverer vi hemlaga mat, sier Elisabeth Seigerud Øverlier, vertinne
på Lygnasæter Hotell. Akkurat denne dagen lages det lammekarbonader på
kjøkkenet, men høsten er også viltsesong og på menyen står både hjortekarbonader
og elgburger.

- Vi kjøper minst mulig ferdig. Alt av sauser og desserter lager vi selv, men vi bruker
lokalprodusenter som Brandbu Pølsemakeri og vi har øl fra Toten, forteller
Elisabeth

Fra november blir det også tradisjonell julemiddag å få i kroa. To søndager i desember inviterer
hun til gedigen julelunsj, og det er bare å glede seg! Elisabeth ramser opp: Ribbe,
julepølse, medisterkaker og hjemlaga surkål, kalkun, rakafisk og gravlaks som
«vi har grava sjøl» og mange andre retter.

- Kroa er åpen for alle, men vi tar gjerne imot lukkede selskaper også, sier Elisabeth.
Familiegrupper eller andre som vil møtes til små og store selskaper kan ta
kontakt.

Viltaften: Lørdag11. november, kl. 18.00, fullbooket
Julelunsj: Søndag10. og 17. desember fra 11.30 til 16.00.
Mer informasjon: lygna.no