Gå tilbake til nettstedet

PIZZAGUTTA – STEDET FOR ET GODT OG LETTVINT MÅLTID 

Tekst ogfoto: Anne Lise Skjaker 

Det var i påsken 2000 at Pizzaguttas utsalg på Gran ble en realitet. I løpet av disse årene er vogna i Hovsgutuablitt et kjent og kjært stoppested, både for hadelendinger og andre som ønsker et raskt og velsmakende måltid! 

broken image

FraPizzaguttas utsalg på Gran selges det mange pizzaer i løpet av året!

Gründeren Bjørn Nilsson er i dag alene om driften av Pizzagutta, og siden oppstarten er det etablert utsalg både på Jevnaker og Slependen i tillegg til Gran. Det er også selvbetjente pizzamaskiner på Roa, i Brandbu og på Hønefoss.

-Vi har mange gode kunder blant fastboende på Hadeland, og det er særlig på fredagskvelden at bygdefolket vil kose seg med en nylaget pizza. Men det kommer også busslaster og folk som enten skal til eller fra hytta, som ønsker å nyte et godt måltid underveis. Noen tar også pizzaen med seg dit de skal, forteller Nilsson, som er glad for at omsetningen har økt jevnt og trutt gjennom årene, også under pandemien.

-Vi lager pizza av gode ingredienser og baserer oss på italienske oppskrifter. Det ser ut til å falle i smak også hos nordmenn. Våre medarbeidere får opplæring på utsalgsstedet, og vi har nå ca. 9 faste ansatte og like mange deltidsansatte, sier Nilsson, som forteller at de eneste dagene du ikke får bestilt noe hos Pizzagutta er 24., 25. og 31. desember. Ellers er serveringsluka i pizzavogna åpen hele året, fra kl. 15.00
til 23.00!