Gå tilbake til nettstedet

PIZZASALGET GÅR SÅ DET SUSER HELE ÅRET

Tekst og foto: Kari Isingrud

- Når alle andre har fri har vi mye å gjøre, sier Bjørn Nilsson hos PizzaGutta.
Sommeren er den beste tiden, men folk vil ha pizza til både helg og høytid.

broken image

Daniella Andersen og Daniel Nilsson Klevengen selger pizza så det suser fra utsalget i
Hovsgutua 4 på Gran.

- Pizzaen er god og vi har dyktig og hyggelig personell, sier Bjørn. Han forteller at de for noen år siden endret på deigoppskriften, og byttet til italiensk mel. Den nye oppskriften er
eksperimentert fram, og har resultert i pizza som folk vil ha. PizzaGutta har
mange lokale, faste kunder, men mye av salget kommer fra gjennomgangstrafikk. Folk
vet hvor PizzaGutta har utsalg, og svipper innom når de er på vei forbi.

Bjørn eierog driver PizzaGutta sammen med kona, Anita Klevengen, og de har nå avdelinger
på Slependen, Jevnaker og Gran. Men forretningen sysselsetter flere
familiemedlemmer, og sønnen Daniel jobber i utsalget på Gran. Årsomsetningen
har de siste årene ligget jevnt på omkring 12 millioner kroner.