SANNER HOTELL MED NYE FOLK OG NYE KONSEPTER
SANNER HOTELL MED NYE FOLK OG NYE KONSEPTER
Tekst og foto: Anne Lise Skjaker
Vi aner at kjøkkenet på Sanner Hotell på Granavollen er en munter arbeidsplass! Den nye
kjøkkensjefen, Benjamin Tanovic, er en spøkefugl som lett setter lattermusklene i trening! Og Anette Rylund er en mye blidere og stødigere hovmester enn han som serverer grevinnen hver Lille julaften! Vi tror disse to skaper en hyggelig arbeidsplass for resten av kjøkkenpersonalet på hotellet!

KjøkkensjefBenjamin og hovmester Anette foran peisen i Sanner Hotells vinterhage.
Men begge er seriøse utøvere i sitt fag, og det jobbes stadig med å fornye matkonseptet,
både i spisesalen og i Klosterkjelleren. Kortreise råvarer fra Hadeland og området rundt er selvsagt, og i den flotte kjøkkenhagen ved hotellet finnes mye sunt og godt tilgjengelig!
I hotellparkens vinterhage arrangeres temakvelder for små grupper gjennom vår, sommer og høst. Tapas eller reker smaker godt i slike omgivelser. Med fyr på peisen og myke pelsskinn på slagbenken, kan ikke stemningen bli annet enn god! Det samme kan sies når det arrangeres såkalte Beer-kvelder og Winemakers Dinner i Klosterkjelleren. Og flere slike kvelder blir det i høst, i tillegg til ordinære a la carte-kvelder og ikke minst julebord!
Tipsy Tee er en nykomling i Flygelsalongen og er en leken variant av Afternoon Tea. Scones
med syltetøy blir da erstattet av småretter og teapot-coctails, ikke ulikt en hadelandsk pubkveld!
Både vertinne Kari, kjøkkensjef Benjamin og hovmester Anette ønsker alle velkommen
til god mat og gode opplevelser på sagnomsuste Sanner Hotell på Granavollen!