Gå tilbake til nettstedet

SESONGÅPNING HOS TELLUS MOHAGEN

13. – 15. APRIL

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Torsdag 13. april er det sesongåpning hos distriktets ledende bobil- og campingvognforhandler i Mohagen. En revitalisert tilbehørsbutikk med årets nyheter innenfor ferie- og fritidssegmentet vil bli presentert
for kundene, og ikke minst blir det en stor utstilling av bobiler og
campingvogner.

broken image

 

-Torsdag, fredag og lørdag vil store og små få enkel servering, det vil bli aktiviteter for barna og selvsagt gode tilbud i begge våre avdelinger, sier Mari Marthe Rækstad, som representerer en stolt leverandør av bobilmerkene Knaus, Weinsberg, Adria, Hymer, Bürstner og Solifer. For den som har sansen for hytte på hjul, gir sesongåpningen muligheter til å få nye idéer for hvordan ferien skal bli enda mer behagelig.

Mari Marthe tror også denne sesongen vil bære preg av at mange velger friheten bobiler og campingvogner gir, og at flere vil selge hytter og båter og investere i en mobil og velutstyrt overnattingsmulighet. Med slikt utstyr blir turen til mens man kjører; du kan tillate deg å være impulsiv og ta omveier til spennende og uoppdagede områder.

De rullende feriehusene finnes i alle prisklasser, og det har nå kommet et alternativ til combicampen, en såkalt camplet, som tar liten plass og kan settes opp på få minutter.

På bildet ser vi kundemottakerne Kai Åge Nybakke (t.v.) og Frode Skjerva nyte øyeblikket i en camplet, og begge ønsker nye og tidligere kunder hjertelig velkommen til caravandager med gode tilbud fra 13. – 15. april.

Åpningstider: Torsdag 10 – 19, fredag 10 –16, lørdag 10 – 14.