Gå tilbake til nettstedet

SMAKSFEST OG FESTSTEMNING PÅ HOTELL HADELAND

Tekst: Kari Isingrud Foto:Hotell Hadeland

Lørdag 8. juni er det duket til elegant Operabuffet, der hotellets flinke kokker varter opp med sine beste sommerlige retter. Litt løsere i snippen blir det på «Endelig langhelg» onsdagen før kristihimmelfartsdag 8. mai. Da inviterer hotellet til uhøytidelig fest og moro etter jobb.

broken image

Endelig helg! Hotell Hadeland inviterer til sosiale treffetter jobb, en gang i måneden.

- Det er mange som har spurt oss om å arrangere fredagspils,forteller salgssjef Karin Fristad. Folk savner en møteplass etter en lang arbeidsuke, og det vil hotellet gjerne imøtekomme.

Som en prøveordning arrangeres «Endelig helg» en gang imåneden, der folk kan møtes og hygge seg etter jobb. Hotellet sørger for enkel mat, drikke og aktiviteter som biljard og shuffleboard.

broken image

 

- Vi har hatt både steinovnsbakt pizza og asiatisk meny, sier Karin. Onsdag 8. mai kan hun lokke med «Endelig langhelg», med både wrap buffet og quiz der Håvard Krogsrud er quizmaster. Men det er verken spiseplikt eller noe krav om ha jobbet før man kommer – alle er velkomne, understreker Karin. De som ønsker mat og eller quiz må melde seg på, men ellers er det bare å komme. Arrangementet starter 15.30.

broken image

Lørdag 8. juni tilbyr hotellet både buffet, busstransport ogovernatting til gjester som skal på Operafest Røykenvik.

 

Operabuffet

Lørdag 8. juni, i selveste operafesthelgen, disker hotellet opp med flott buffet for de som vil ha en helaften med både festmat på ettermiddagen og operafest på kvelden.

- Buffeten er fra klokka 14.30-16.30. Det blir satt opp buss til og fra festivalområdet i Røykenvik, og det er selvfølgelig mulig å overnatte om man ønsker det, forteller Karin. Det er bare å komme på buffet selv om man ikke skal på operafest, legger hun til.

Det blir en innholdsrik buffet med både varme og kalderetter, og dessertbord. Om været er godt kan maten nytes med utsikten fra hotellets terrasse.

 

- Husk påmelding til post@hotell-hadeland.no eller på telefon 481 25 481, sier Karin til slutt

Hotell Hadeland, Granavollen 35,2750 Gran

Tlf.: 481 25 481

Eller følg med på facebook og instagram