Gå tilbake til nettstedet

To apotek blir ett på Granstunet

Tekst og foto: Gran Handel og Håndverk

Apotek 1 på Smietorget og Granstunet slår seg sammen i lokalene på Granstunet og ser frem til å møte kundene samlet.

broken image

 Mona Hvinden gleder seg til å ta imot kundene etter sammenslåing av apotekene. 

 -Apotek 1 velger å slå sammen de to apotekene da det ikke lenger stort nok kundegrunnlag for å ha to apotek i Gran sentrum. Apotekene har samarbeidet godt i lang tid så vi ser ingen problemer med å bli slått sammen, forteller farmasøyt på Apotek 1 Granstunet Mona Hvinden. Ettersom apoteket på Granstunet har lengst fartstid har det blitt besluttet sentralt å beholde detteapoteket.  

broken image

 Farmasøyt på Smietorget Ivana Ivanovic er klar for å slås sammen med apoteket på Granstunet. 

 

-Vi har store, fine lokaler på Granstunet i dag, men det blir gjort enkelte endringer når vi slås sammen. Blant annet vil vi bygge om så vi får fire plasser til henting av resepter og et informasjonsrom der det også blir mulighet for ekspedering. Vi er klar over at kundene våre tenker at det kan bli mer kø igjen og derfor utvider vi tilbudet, forsikrer Hvinden. Alt vil være klart til Smietorget stenger ned 8. januar 2022.   

Etter sammenslåingen vil det bli totalt ni fast ansatte på Apotek 1 Gran, og Hvinden og kollegaene vil da kunne bemanne alle arbeidsstasjonene på apoteket.  

-Vi ser fram til å bli en gjeng. Kundene vil kjenne igjen ansatte fra begge apotekene og vi ønsker at alle skal få den samme servicen de er vant til enten det er på Granstunet eller Smietorget, sier Hvinden.   

I tiden fram til sammenslåingen vil kundene fortsatt ha de samme tilbudene, blant annet influensavaksine. - Apotekene har mange vaksinatører og influensavaksine kan vi fortsatt gjøre. Vi har vaksiner på lager til de som ønsker det, forteller Hvinden.