Gå tilbake til nettstedet

TRAKTØREN - KJØKKENUTSTYR-SPESIALISTEN PÅ SMIETORGET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Dersom du trenger utstyr til kjøkkenet, bør du ta turen innom Traktøren på Smietorget! Butikkleder Gry Lønhaug har nå vært på messe, og hun venter å få inn mange spennende nyheter i ukene framover. Traktøren er den eneste butikken på Hadeland som har et rikt utvalg i kjøkkenutstyr, og det vet kundene å sette pris på.

broken image

Butikkleder Gry Lønhaug hos Traktøren på Smietorget har mye å tilby innenfor kjøkkenutstyr og gaverartikler

-Vi har både det eksklusive, som kan passe som gaver til brylluper og andre store anledninger, men også mer rimelige alternativer, sier Lønhaug, som understreker at uansett hva du velger, er kvaliteten god. Det er også et godt tips å følge med på kampanjer fra kjeden, for da kan du gjøre meget gode kjøp.

Utvalget innenfor kjeler og panner består bl.a. av anerkjente merker som Le Creuset, Beka og Scanpan. Det sistnevnte merket er anbefalt av kokkelandslaget, og det skulle borge for kvalitet og bruksverdi. De nevnte kokker er, som alle vet, også meget nøye når det gjelder hvilke kniver de bruker på kjøkkenet. Hos Traktøren finnes kvalitetskniver av bl.a. merket Kai Shun, som har fått «best-i-test»-priser og terningkast 6 hos forbrukerne.

Er du en bakeglad person, finner du selvsagt alt du trenger til hele bakeprosessen hos Traktøren, kakepynt inkludert. Du kan også få printet ut et passende bilde på sukkerark, som brukes, som pynt på kaken.

Ikke alle er klar over at Traktøren har et godt utvalg kaffe- og tesorter, både i poser og i løs vekt. En veldig populær kaffe er den velsmakende Crema-kaffen, hvor du lett kan finne din favoritt blant de ulike smakene. -Den kommer i hele bønner, så vi hjelper deg gjerne med å male kaffen slik du vil ha den, sier Gry. Traktøren har også Crema-te i løs vekt og et stort utvalg i Pukka-te. Videre er kryddersortimentet fra bl.a. Greenomick blitt en slager. Dette er selvsagt utmerkede gaveidéer til venner og vertinner.

Men det finnes også tekstil-varer i butikken, og akkurat nå er puter med dyremotiv veldig i skuddet. Plansjer med slike trykk er også populært, enten du vil pynte opp hjemme eller på hytta. Trend Design er her et merke med tidsriktige og gode tekstiler.

-Vi har masse gaveartikler, som krus i merkene Lea, Trend Design og Mumi, og røffe ting til hus og hytte, og vi håper du kommer innom for å se vårt store vareutvalg, sier butikksjef Gry Lønhaug hos Traktøren på Smietorget.