Return to site

Vårens sko er på plass hos Garant

Tekst og foto: Kari Isingrud

Trenden fra forrige sesong fortsetter. Skoene skal være komfortable og uformelle, og føttene kan kose seg i sneakers, sandaler og mokasiner. Enkelte modeller kommer med dekorative detaljer, og passer både til festlige hverdager og hverdagslige fester.  

broken image

Rikke Berger og Gry Nordnes Gamme hos Garant Sko med et lite utvalg av sesongens trendsko.

 

- Skomoten har blitt mer avslappet, sier Gry Nordnes Gamme, daglig leder hos Garant Sko. Hun anbefaler sko i dempede farger, som ikke slåss med sesongens fargerike klær. Sko i hvitt, beige og duse farger passer til alt, påpeker hun.  

- Sneakers er fortsatt populære. De er praktiske og trendy, ofte i lette pustende materialer med god demping og ergonomiske såler, forklarer Gry. Dette er sko som kan brukes både til jobb og fritid og gjerne til sommerfesten. 

Sandaler og mokasiner er også komfortable sko, og sesongens modeller kan være enkle eller forseggjorte med flettinger og pynt. Chunkysandaler med kraftige såler og reimer er fortsatt i motebildet. De sitter godt på foten og er behagelige å gå med. Mokasinene har glatt eller semsket skinn og gir en kledd look, mener Gry. 

- Når sandalene kommer i butikken kommer også sommerfølelsen, sier hun. 

broken image

Tamaris kr. 999,-

Treskoene er tilbake  

- Noen sier «Hæ! Er treskoene tilbake?», mens de yngre synes det er noe nytt og spennende, ler Gry. Dette er praktiske og tøffe sko, som det er lett å hoppe ut og inn av. Hun forklarer at 2022-versjonen er mykere, lettere og kulere enn de treskoene noen av oss kjenner fra 70-tallet.  

Garant Sko har også et godt utvalg av vesker og tilbehør. Flettemønster er trend både på vesker, mobilvesker og sko. Tilbehøret kan gjerne ha farger, men mange velger brunt eller beige denne årstiden.  

- Folk vil ha ei veske som kan brukes mer enn en gang, sier Gry. 

 

broken image

Jean Paul, herre kr. 699,-

Barne- og herresko 

Årets barnesko har samme gode komfort som voksenskoene, men har gjerne både farger, blink og bling. Herreskoene er lette og luftige varianter av sneakers, og butikken har et godt utvalg av sandaler til herrer denne sesongen. 

Til slutt vil Gry minne folk på å ta godt vare på skoene sine: 

- Vi har produkter som hjelper til med å holdesommerskoene pene lenge, blant annet impregnering, deospray og såler med godlukt som holder skoene friske og velduftende gjennom hele sesongen, sier hun.