Gå tilbake til nettstedet

Varig Hadeland Forsikring satser på lokalt næringsliv

Tekst: GHH Foto: Varig Hadeland/Fotograf B.T.Stokke AS

Det lokale forsikringsselskapet satser offensivt lokalt, ogser nå et behov for flere dyktige kunderådgivere til bedriftsmarkedet.

broken image

Salgsleder i Varig Hadeland Forsikring, Per Øystein Erstad

- For oss er det viktig å ha gode relasjoner, det er det vi lever av og det er godt å få en bekreftelse på at vårt konsept med lokale, faste rådgivere fortsatt er like aktuelt og etterspurt. Kanskje spesielt på bedriftsmarkedet er det mange som ønsker å ha en fast rådgiver som de kan kontakte om sine forsikringer. Vi har ulike kunder i de fleste bransjer, felles for de alle er at de ønsker å bruke minst mulig tid på forsikringer og mest mulig tid på å skape verdier og arbeidsplasser i selskapet sitt, sier salgsleder i Varig Hadeland Forsikring, Per Øystein Erstad

broken image

 

Krevende å vurdere risiko og vite sitt forsikringsbehov på egenhånd

- Mange av våre kunder kommer til oss fordi de er usikre på hvilke forsikringer de må ha og hva de bør ha. Det er vår jobb å sette kunden i stand til å vurdere dette, gjennom god rådgivning og
risikovurdering, sier Martine Sønsteby, rådgiver bedrift.

Varig Hadeland Forsikring ser nå etter flere dyktige kunderådgivere til bedriftsmarkedet. «Den vi ser etter må ikke nødvendigvis har forsikringsbakgrunn, vi har egne løp for utdanning og sertifisering. Det som imidlertid er avgjørende er at de vi ansetter har de rette personlige egenskapene og ønsker å jobbe utadrettet og langsiktig med kunder lokalt, sier hun.

 

Ønsker kontakt med aktuelle kandidater

Salgsleder Per Øystein Erstad forteller at de kommer til å sette i gang med en rekrutteringsprosess til høsten, med mindre den rette dukker opp før den tid.

- Vi oppfordrer aktuelle kandidater til å ta kontakt, kom gjerne innom oss på kontoret, eller ring!, sier han.

 

Tenker helhetlig rundt å drive lokalt

-Vi mener at både vi og andre aktører har et ansvar for å støtte opp om næringsliv arbeidsplasser lokalt. Dette innebærer blant annet at vi handler lokalt, og gjerne av egne kunder så langt det lar seg gjøre. Vi bruker også for eksempel lokale håndverkere til utbedring etter skader i forsikringsoppgjør, avslutter salgsleder Per Øystein Erstad.

Varig Hadeland Forsikring:

· 20 ansatte

· Kontor på Gran og Lena

· Tilbyr forsikring og finansiering til privat-, landbruk- og bedriftsmarkedet