Gå tilbake til nettstedet

VIGGALØPET - BLI MED PÅ FOLKEFESTEN 27.APRIL

Tekst og foto: Viggaløpet

Årets løp starter i Gran sentrum, med målgang på torget i Brandbu. Det blir bra stemning i Vassenden før løpet, og liv og røre i Brua etter løpet! Målet er å gi alle en fin løpsopplevelse. Påmeldingen er åpnet – så nå er det er opp til deg å ta utfordringen, bli med på festen og melde deg på!

broken image

 

Et løp hvor alle kan delta

Viggaløpet er et samlende og inkluderende arrangement. Her kan alle delta enten en vil gå, jogge eller løpe. Du kan løpe i klassen med tidtaking og med målsetting om en bestemt tid, eller målet kan være å vinne eller slå kollegaene dine. For andre kan målet være å fullføre løpet. Det er opp til deg å finne den motivasjonsfaktoren som er best for deg - som kan inspirere deg til å komme i litt bedre form, ut fra dine forutsetninger.

Kommunekampen fortsetter

Gran og Lunner kommune fortsetter kampen om være den sprekeste kommunen på Hadeland. Kommuneskjoldet er premien – i tillegg til heder og ære. Her gjelder det å kjempe for kommunen sin.

 

broken image

Starten i Brandbu 2023, foto Egil Lindahl

 

Bedriftene er med på festen

Viggaløpet er også en unik mulighet for bedriftene til å motivere ansatte til å være aktive og lea seg. Trim og sosialt fellesskap bidrar til trivsel og samhold på arbeidsplassen.

Flotte premier og medaljer til alle

Medaljer deles ut til alle som deltar. Handelsstanden i Gran og Brandbu har gitt premier og gavekort for vel 30 000 kroner, som trekkes på startnr. for forhåndpåmeldte innen 25.04.2024.

Nytt i år er pengepremier på 3 000 kr til raskeste kvinne og raskeste mann i løpet. Videre blir det 2000 kr til den nest raskeste og 1000 kr til den tredje raskeste kvinne og mann.

For løpere med tidtaking er det 1/3 premiering i hverklasse, med kortreiste premier. I år blir det premier fra Brandbu pølsemakeri. Det er også flotte vandrepokaler i både dame- og herreklassen, som bør inspirere.

 

Meld deg på nettsiden til Viggaløpet; https://viggaløpet.no