Gå tilbake til nettstedet

VINTER ER TID FOR EGENPLEIE

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Helsekosten

Innehaver av Helsekosten på Gran, Anne Marte Morstad, merker derfor at det er økt pågang
etter laserbehandling mot uønsket hårvekst. I sin klinikk Fristedet, som ligger vegg i vegg med helsekostbutikken, bruker hun en lasermaskin til dette formålet. Hun har også en Eximia-maskin som kan brukes til smertelindring, fettreduksjon og lymfedrenasje, for å nevne noe.

broken image

Anne Marte bruker her eximiamaskinen på Thea Cassandra Moa-Larsen, tidligere landslagsutøver på snowboard.

 

Anne Marte er på plass igjen i Helsekosten etter en operasjon i foten, men til våren er en ny verdensborger i anmarsj, derfor blir det et kortvarig opphold for henne i butikken. Det er femte året hun er eier og driver av butikken, som i 2022 gikk inn i Kinsarvik-kjeden. Omsetningen har det siste året økt betraktelig, noe Anne Marte også tilskriver at helsekost-tilbudet i Brandbu opphørte i fjor. Hun har også i tillegg fått mulighet til å gi kundene et «Klikk og hent»-tilbud, som mange benytter.

Butikken har et bredt spekter av helsekost, f.eks. økologisk mat og drikke, vitaminpreparater, naturlig kosmetikk/hudpleiemidler og midler mot angst og uro. Når det gjelder det siste, har hun fått inn helt ren CBD-olje, som kan gi bedre immunforsvar og søvn, samt påvirke hvordan vi opplever stress og smerter.

I og med at Anne Marte går ut i mammapermisjon i mai/juni, er hun nå på jakt etter en person som kan ta over driften av butikken mens hun er borte. Hun er også interessert i å leie bort klinikken på provisjonsbasis. Så hvis du er interessert i helsekost eller har en drøm om å starte egen klinikk med varierte helsetilbud, er dette en sjanse til å prøve seg! Anne Marte gir mulige drivere opplæring før hun går ut i permisjon, og hun håper virkelig at mange, gjerne yngre personer, vil melde
sin interesse. Ta kontakt med Helsekosten hvis dette er noe for deg!