Return to site

Afternoon Tea på Sanner Hotell

Tekst og foto: Britt Viberg

Sanner Hotell er et førsteklasses, historisk hotell med nydelig beliggenhet på vakre, ærverdige Granavollen.

Sanner er et generasjonshotell som ble startet allerede i 1930.

Lars I. Næss har hatt ansvaret for driften siden han startet på Sanner i 1995. Han og broren drev det sammen fra 1997-2015, og fra 2015 er det Lars I. som driver hotellet sammen med kona Kari. Hjemmelaget mat, personlig service, interiør, kunst, antikviteter og arkitektur, ble videreført på lik linje med tidligere generasjoner.

Afternoon Tea

- Det er en glede for oss å servere Afternoon Tea her på Sanner Hotell, sier Kari Veierød Næss.

Hun er også blant annet personalansvarlig og har oppussingsansvar.

Sammen med Tina Storløkken, som har jobbet på Sanner hotell i 13 år, snakker hun med stor entusiasme om Afternoon Tea.

Gågjengen fra Gran/Brandbu er klare til å nyte Afternoon Tea. Fra venstre; Torill Espedokken Nielsen, Anne Ruden-Grinaker, Monica Øynebråten, Aina Nysveen, Ellen Synnøve Hougsrud (skjult), Anette Brørby Øyenbråten, Rønnoug Tvindsæter Øverli og Annemarie Sæthre.

- Det er så hyggelig å kunne tilby litt ekstra. Vi startet med Afternoon Tea for to år siden, og vi var veldig spente på hvordan det ville bli mottatt, men det har blitt et populært innslag, sier de.

Afternoon Tea er en populær, britisk tradisjon som har eksistert siden midten av 1800-tallet.

- Det er både kvinner og menn, i alle aldre, som besøker oss på Afternoon Tea, sier Tina.

Hun forteller at de har ti forskjellige typer te, servert på en tradisjonsrik måte.

- Vi har en fristende, fast spisemeny med tre forskjellige, små sandwicher, med vår egen vri. Dessuten serverer vi varme, ferske scones, sier hun.

Afternoon Tea anbefales på det sterkeste. Teen og maten er helt utsøkt, og når det kan nytes i så atmosfæriske og vakre omgivelser, da kan det ikke bli annet enn bra. Sjekk med hotellet for datoer.

Servicen er også helt upåklagelig.

- Det er moro med tilleggsprodukter, som både dette og Klosterkjelleren er, sier Kari.

Daglig servering

- Vi tilbyr også lunsjbuffet nesten daglig, men den må bestilles på forhånd, sier Tina.

- Dagmøter kan bestilles raskt. Det er mulighet for egne rom til møter og bespisning. Vi har småstuer, også for spesielle anledninger, avslutter Kari.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK