Return to site

AFTERNOON TEA I EN KORONATID!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Sanner Hotell.

I 2017 startet Sanner Hotell med et tilbud som har blitt veldig populært, nemlig Afternoon Tea. Inspirasjon til konseptet fikk vertinnen, Kari Veierød Næss, etter en tur til London. Selv om hotelldriften har gått på lavbluss det siste året, har det vært fullbooket til teselskapene i Flygelsalongen, forteller Kari. – Begrenset åpningstid og antall plasser, samt stort fokus på smittevern, har ført til godt besøk 1 – 2 helger i måneden det siste året.

Arrangementene er fra ca. kl. 14 til 17 på lørdager og fra ca. kl. 12 – 15 på søndager, forteller den dyktige vertinnen på Sanner.

-Engelsk te i mange varianter hører selvsagt med, i tillegg er sandwiches (smørbrød), ferske scones og såkalte petits fours (små konfektkaker) fast tilbehør.

- Det sosiale ved dette er antakelig vel så viktig som hva vi kan friste med for ganen, og vi ser at folk trives i rolige og trygge omgivelser, sier Kari, som også kan friste med middag på hotellet på mandager, tirsdager og onsdager. Dette er det flere som benytter seg av.

Klosterkjelleren, hotellets særpregede restaurant i underetasjen, tar imot gjester annenhver fredag og lørdag, og her er det 3 – 4 retters middager på menyen. 

 

-Så langt det er mulig lager vi maten fra bunnen av, med kortreiste råvarer, og det gir gjestene uttrykk for at de setter stor pris på, sier Kari Veierød Næss, som ellers henviser til hotellets og Klosterkjellerens hjemmeside, www.sanner-hotell.no og www.klosterkjelleren.no

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK