Gå tilbake til nettstedet

LYGNASÆTER LEVERER ÅRET RUNDT!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Lygnasæter Hotell.

Den som ikke har fått seg en skitur på Lygna i løpet av denne vinteren, vet ikke hva han har gått glipp av! Flotte, nypreparerte løyper i et vinterlig eventyrlandskap, sol fra blå himmel og snøkrystaller i lufta, - bedre blir det ikke! Lygnasæter Hotell ligger midt i dette ski-eldoradoet, og du vil garantert ikke bli skuffet om du tar turen innom!

broken image

Vertinnen, Elisabeth Seigerud Øverlier, poengterer at stedet er blitt en helårsdestinasjon. Du kan bade, fiske, gå tur, plukke bær i sommerhalvåret. Dessuten bruker mange rulleskiløypa på den flotte skistadion. På vinterstid er det i tillegg til fristende skiløyper en ny akebakke i nærheten, og i normale tider et utall arrangement på Lygna Skisenter.

 

En familie kan lett finne aktiviteter som passer hver enkelt, for så å samles til hyggelig familiemiddag på kroa på Lygnasæter. God mat står nemlig i høysetet, hjemmelaget og basert på lokale råvarer. Matglade gjester setter pris på «Hadelandskost» og «Utabygds-retter». Det er mange som har hatt sine beste kulinariske opplevelser på Lygna!

 

-Vi tror vi tør si at vi tar godt vare på våre gjester og gjør vi alt for at de skal være helt trygge når de stikker innom oss. I kroa er det romslig mellom bordene, så prøv gjerne vår rikholdige meny etter en dag ute i flott hadelandsnatur, avslutter alltid gjestfrie Elisabeth Seigerud Øverlier på Lygnasæter Hotell.