Return to site

LYGNASÆTER LEVERER ÅRET RUNDT!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Lygnasæter Hotell.

Den som ikke har fått seg en skitur på Lygna i løpet av denne vinteren, vet ikke hva han har gått glipp av! Flotte, nypreparerte løyper i et vinterlig eventyrlandskap, sol fra blå himmel og snøkrystaller i lufta, - bedre blir det ikke! Lygnasæter Hotell ligger midt i dette ski-eldoradoet, og du vil garantert ikke bli skuffet om du tar turen innom!

Vertinnen, Elisabeth Seigerud Øverlier, poengterer at stedet er blitt en helårsdestinasjon. Du kan bade, fiske, gå tur, plukke bær i sommerhalvåret. Dessuten bruker mange rulleskiløypa på den flotte skistadion. På vinterstid er det i tillegg til fristende skiløyper en ny akebakke i nærheten, og i normale tider et utall arrangement på Lygna Skisenter.

 

En familie kan lett finne aktiviteter som passer hver enkelt, for så å samles til hyggelig familiemiddag på kroa på Lygnasæter. God mat står nemlig i høysetet, hjemmelaget og basert på lokale råvarer. Matglade gjester setter pris på «Hadelandskost» og «Utabygds-retter». Det er mange som har hatt sine beste kulinariske opplevelser på Lygna!

 

-Vi tror vi tør si at vi tar godt vare på våre gjester og gjør vi alt for at de skal være helt trygge når de stikker innom oss. I kroa er det romslig mellom bordene, så prøv gjerne vår rikholdige meny etter en dag ute i flott hadelandsnatur, avslutter alltid gjestfrie Elisabeth Seigerud Øverlier på Lygnasæter Hotell.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK