Gå tilbake til nettstedet

AKEVITTFOREDRAG OG PRØVESMAKING PÅ GRANAVOLDEN

Tekst og bilde: Anne Lise Skjaker

Torsdag 11. september må alle akevittskjønnere- og elskere kjenne sin besøkelsestid og
møte opp på Granavolden Hotel og Gjæstgiveri! Da kommer nemlig tidligere daglig leder i Norske akevitters venner, Lars Ole Ørjasæter, for å holde foredrag om akevitt generelt og om høstens nye akevitt spesielt.


Section image

Daglig lederved Granavolden Hotel og Gjæstgiveri, Arne Ivar Johnsrud, inviterer til
helaften med foredrag og treretters middag, alt til potetens pris!

Den nye akevitten vil altså bli presentert denne kvelden, og navnet er Hadeland Potetdram. For som de fleste vet, er poteter hovedingrediensen i god, norsk akevitt. Daglig leder Arne Ivar Johnsrud ved hotellet røper at Ørjasæter kan det som det er verdt å vite om emnet. Han kan også mye om Atlungstad, Norges eldste brenneri som fortsatt er i drift på Stange. Det er der potetdrammen blir produsert og får smakstilsetninger som kan tilfredsstille den kresne gane.


Selvsagt blir det smaksprøver av de edledråpene, og for å gjøre kvelden komplett serverer hotellet en treretters potetmiddag i etterkant av foredraget. Så det er bare å melde seg på en helaften til potetens pris! -Foredraget vil finne sted i Gregerstua kl. 18.00, og vi ønsker alle hjertelig velkommen, sier Arne Ivar Johnsrud på vegne av hotellet, som også har stand i Gran sentrum lørdag
under Potetfestivalen.