Gå tilbake til nettstedet

ANNES GARN STRIKKER VIDERE

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Marion, Fotograf BT Stokke AS

I garnbutikken i Storgata har nok mange registrert et kjent fjes bak disken. May -Kristin Jahrmann Myrdal har begynt å jobbe deltid i butikken, noe innehaver Anne Karin Prestmarken er veldig glad for. May har lang fartstid hos Hansen og Dysvik, før forretningen flyttet til Brandbu.

broken image

May er en kreativ dame som tar på seg både gardinsøm og reparasjoner av klær hjemme i SYSTUA si, og i tillegg er hun bilmekaniker!

Annes datter Karoline, mamma Inger og Elisabeth Wien har også deltidsjobber i den koselige butikken, som bærer preg av trivsel og kreativitet.

- Vi tar fortsatt i mot symaskiner til reparasjon og videresender til Nereng symaskinservice. Butikken er også forhandler av Bernina symaskiner og Busserullserviset, sier Anne.

Men først og fremst er det garn som tilbys håndarbeidsglade kunder, og Sandnes, Dale, Du store Alpakka og Rauma er de store leverandørene. Ønsker du lavprisgarn, er DROPS Garnstudio alternativet. Selvsagt får du alt i strikke og sytilbehør.

-Vi trives på jobb, der det hele tiden kommer nye og spennende garntyper og design, og vi gjør det vi kan for å ha et stort utvalg og fristende nyheter. Hele tiden legger vi ut ideer, nyheter og inspirasjoner på Facebook, sier Anne.

Strikkekafè er det hver onsdag fra kl 12 - 14, samt siste mandag i måneden fra kl 17 - 20. Der får du hjelp til å sy sømmer i en strikkegenser før den klippes opp, strikkehjelp om du står fast i en oppskrift eller lære raglanfelling, for å nevne noe.

- Velkommen innom, og avtal gjerne tid hvis du trenger hjelp til noe, sier den blide og kreative Anne i Annes Garn i Storgata.

Bildetekst: Anne Karin Prestmarken og May-Kristin Jahrman Myrdal synes de har drømmejobben i garnbutikken i Storgata.