Gå tilbake til nettstedet

ARK BOKHANDEL GODT I GANG PÅ GRANSTUNET

Tekst: Anne Lise Skjaker

Den 7.mars var det åpning av den nye Ark-butikken på Granstunet. Som ny sjef for butikken er ansatt Wenche Hansen fra Jevnaker, som har nesten 25 års erfaring fra bokhandlerbransjen. – Jeg jobbet i 22 år for Notabene, som også var plassert på senteret her. De siste elleve årene var jeg butikksjef, helt til kjeden gikk konkurs i 2019, forteller dama, som er veldig glad i både bøker og folk.

broken image

 

Hun fant seg derfor fort en ny bokhandlerjobb og var to og et halvt år hos Ark i Hønefoss.
Det siste halvannet året har gave- og interiørkjeden Ting på Gardermoen nytt godt av hennes arbeidsglede.

- Jeg er veldig glad for at jeg nå er tilbake på Granstunet, for jeg har savnet både kundene og det gode miljøet på senteret, sier Wenche, som er godt fornøyd med åpningsdagen og den gode responsen fra både gamle og nye kunder.

– Siden jeg har jobbet for Ark tidligere, er jeg godt kjent med bokhandlerkjeden fra før. Vi er eid av Gyldendal ASA og har ca. 150 butikker spredt over heleNorge, samt en nettbutikk, forteller hun.

Wenche er optimist når det gjelder framtida for Ark i Gran, og hadde derfor ingen betenkeligheter med å si opp jobben på Gardermoen.

- Det er sunt med konkurranse, og jeg synes det er spennende å få være med å bygge opp en
kundekrets for Ark i Gran. Jeg tror vi vil lykkes, og jeg tror vi fem nyansatte i bokhandelen vil utvikle et positivt miljø som gjør at både vi og ikke minst kundene vil trives, sier nytilsatt butikksjef Wenche Hansen på Granstunet (bildet øverst).


broken image

Ark Bokhandel har ikke bare bøker. Spill til alle aldersgrupper er også en del av
vareutvalget!

broken image