Gå tilbake til nettstedet

AUKSJONSHUSET KOMMER TIL GRAN FREDAG 15. JUNI

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Auksjonshuset AS

Fredag kl. 17.00 under Gla’dagene blir det et nytt innslag i Gla’dagsprogrammet.Da kommer Auksjonshuset AS fra Skjetten, Norges mestselgende “live”auksjonsfirma til torget i Gran, kan daglig leder og auksjonarius, Svein Moen, fortelle.

broken image

Auksjonshuset har mange oppdrag for bl.a. de største transportørene, Tollvesenet og Politiet, og holder mange auksjoner i løpet av året, forteller Moen, som med hammeren sin sørger for at over 10.000 gjenstander skifter eier i løpet av året på de forskjellige auksjonene.

 

- Til Gran tar vi med oss en salig blanding av ting til hjemmet, forbrukerelektronikk, forundringsesker med klær, en barnevogn og mye annet rart.

 

- Vi har ingen minstepriser, og startbud er 25 kroner, og er du rask på labben, er det nok mulig å gjøre et kupp! Vi legger ut alt som skal under hammeren på nettet noen dager i forveien, så går du inn på www.auksjonshuset.no på forhånd, kan du få en god oversikt over det du kan by på under auksjonen i Gran, sier Svein Moen, som ønsker alle vel møtt til en underholdende budrunde på Gran Torg fredag 15. juni!