Return to site

BLI MER KJENT MED…….

Gry Lønhaug, butikksjef hos Traktøren på Smietorget

Tekst: Anne LIse Skjaker

broken image

Navn: Gry Lønhaug

Bosted: Eina

Gry er butikksjef hos Traktøren på Smietorget. Hun er samboer har to jenter på 13 og 15 år. Gry er utdannet barnehagelærer og har jobbet 14 år i barnehage. Startet sin karriere på Smietorget i 2011, da hun begynte på Bakeriet i deltidsstilling, kombinert med jobb i barnehage.

1)Hvordan havnet du som butikksjef hos Traktøren? Jeg ble butikkmedarbeider i butikken høsten 2017 og var så heldig å få mulighet til å ta over butikksjefstillingen fra desember 2018.

2)Hva liker du helst å holde på med når du ikke er på jobb? Det å holde meg i aktivitet og drive med litt «egentrening» er viktig for meg. Liker joggeturer i skogsterreng eller på vei, samt styrketrening. Er også en veldig ivrig og sentimental foreldresupporter innen håndball! Ellers på fritiden koser jeg meg med å bake; å prøve ut nye oppskrifter er alltid spennende. Når jeg skal slappe av og kose meg, går det mye i interiør og trendlesing, som igjen fører med seg noen oppussingsprosjekter i heimen!

3)Hvilke egenskaper setter du mest pris på hos dine venner? Humor gir masse energi og glede, utrolig smittsomt er det også! Det å ha personer i livet ditt som er der uansett hva som skjer, er gull verdt! Noen som godtar at man innimellom, eller hele tiden, er litt snål!

4)Hva klarer du deg ikke uten! Cremakaffen vi har på Traktøren med favorittene Nut Cream, Irish Cream og sjokolade/ vanilje, og selvfølgelig familien min!!! Vi er en herlig gjeng som koser oss og finner på mye rart sammen!

5)Hvilke verdier synes du det er viktig å overføre til barna dine? Synes det er viktig å formidle at så lenge du gjør ditt aller beste, er det mer enn bra nok! Den «gamle god folkeskikken» er også viktig for meg: Takke, hilse, høre etter når noen snakker til deg og være imøtekommende. «Du skal gjøre mot andre det du vil de skal gjøre mot deg» er en god regel!

6)Hva betyr hjembygda for deg? Je er en ækte, stolt totning som digger hembygda mi, men det er ingen tvil om at jeg har varme følelser for Hadeland også. Har jobbet her i 8 år, og trives veldig godt. Det er nok den behagelige atmosfæren og at jeg er i kontakt med så mange trivelige folk, som gjør at jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK