Gå tilbake til nettstedet

BLI MER KJENT MED ………...

Nils Arne Morka, butikksjef og innehaver av Sport1-butikken på Smietorget

Tekst: Anne Lise Skjaker

broken image

Navn: Nils Arne Morka

Bosted: Jaren

Sivilstatus: Samboer

Nils Arne er butikksjef og innehaver av Sport1-butikken på Smietorget. Han har også en Sport1-avdeling på Mosenteret i Nittedal. Etter åtte år med satsing på boksing, startet han som ass. butikksjef på Eurospar Lunner. Der var han i fem år og lærte mye om butikkdrift og arbeidsmoral. - Dette har vært god ballast å ha med seg, sier Nils Arne. Han sitter i dag som såkalt rådsleder for Sport1 region Oslo/Akershus, et organ bestående av seks representanter fra hver region, som har 10 møter i året. Der behandler de innspill fra medlemmer, betingelser og videre satsing innenfor kjeden.

1)Hvordan havnet du i Sport1-kjeden? I 2010 åpnet jeg Mx Sport på Smietorget og driftet denne butikken til høsten 2013. Da ønsket Sport1-kjeden flere medlemmer, og etter litt forhandlinger gikk vi over til denne kjeden. Det er et valg jeg er glad for at jeg tok i dag.

2)Hva liker du helst å holde på med når du ikke er på jobb? Jeg er glad i kampsport som boksing og bryting, samt alpint. Jeg liker også godt hagearbeid om sommeren.

3)Hvilke egenskaper setter du mest pris på hos dine beste venner? Lojalitet og at vi har felles verdier.

4) Hva klarer du deg ikke uten? Trening er viktig for meg, og gjør at kroppen fungerer uten smerter.

5)Hvilke verdier synes du det er viktigst å overføre til barna dine? Synes det er viktig å formidle at man må jobbe for alt her i livet, du får ingen ting gratis.

6) Hva betyr hjembygda for deg? Hadeland betyr mye som et trygt sted for barna å vokse opp, og det er også et godt utvalg fritidsaktiviteter. Dessuten er det flotte turmuligheter for alle og ikke minst vakker natur!