Gå tilbake til nettstedet

Nå tenner vi det andre lys, så kan vi bedre se!

· Leder
broken image

Det er andre uka i desember og nedtellingen til jul har startet. Du er sikkert godt i gang med planleggingen av gaver, mat, julebord og juleavslutninger. For det er jo mange ting som skjer i desember. Alt fra barnehager til eldresentre og fra fritidsaktiviteter til jobb skal ha juletilstelninger før jul. Det kan fort bli litt stress, men med god planlegging håper jeg også at du finner tid til å kose deg litt. For det er viktig å ta seg tid til å leve, også disse desemberdagene. Kanskje er det synet av julepynt, snøen som ligger på bakken, forventningen hos ungene, tanken på den gode maten eller bare det å være sammen som gjør noe med oss. Julegleden kommer snikende.

 

Men det er også de som ikke finner denne gleden. Som av forskjellige årsaker kanskje gruer seg til jul og til å feire alene. Heldigvis har vi noen som åpner sine hjerter for andre. I portrettet vårt i Grantoppen denne uka kan du lese om Elin Heier fra Grymyr. Elin åpner både hjerte og dør for ensomme på juleaften og opplever det som en hyggelig kveld for både seg og sine besøkende. Og er det ikke nettopp det julen handler om? Å dele! Og ved å dele får vi også en forståelse og ikke minst innsikt i andres liv som nettopp gjør noe med oss selv. Vi kan bedre se!

Og ved å dele får vi også en forståelse og ikke minst innsikt i andres liv som nettopp gjør noe med oss selv.

I Gran forsøker vi også å ha dette i tankene når vi planlegger juleaktiviteter. At vi alle skal få like muligheter. Vi legger derfor opp til gratis juleaktiviteter nå før jul. Det blir blant annet gjensyn med Jul på Månetoppen, det blir disko på skøytebanen, kjøring med hest og kjerre og ikke minst besøk av nissen. Vi håper dette vil bidra til at alle får litt julestemningen!

På vegne av næringslivet i Gran, vil jeg takke for at du bruke regionsenteret i Gran som ditt handelssentrum, og ønske dere alle en riktig God Jul!

Ved vennlig hilsen

 

Kari Framstad Lokrheim

Daglig leder 

Gran Handel og Håndverk

broken image