Gå tilbake til nettstedet

BLI MER KJENT MED …………….

Roy Morten, butikksjef på Spar Gran.

Tekst: Anne LIse Skjaker

broken image

Navn: Roy Morten Lereng Bosted: Jaren Sivilstatus: Gift, 3 barn

Roy Morten ble kåret til «Årets morroklump» på Smietorgets jubileumsfest i år, og det er ikke uten grunn at han fikk den utmerkelsen. Han vet å sette farge på hverdagen, både for de ansatte og for kundene, og han har en egen evne til å skape god stemning og moro rundt seg. Nedenfor blir du litt bedre kjent med ham:

Hva førte deg til jobben som leder for Spar på Smietorget? Jeg jobbet åtte år på Spar Brandbu, der jeg var ass. butikksjef. Jeg hadde imidlertid lyst på nye utfordringer, og da jobben som leder på Spar Gran ble utlyst, søkte jeg og fikk jobben.

Hva liker du helst å holde på med når du ikke er på jobb? Jeg har jo familie, og siden to av jentene mine holder på med håndball, prøver jeg å følge opp der. Utenom familien har jeg hus og hage som tar tid. Bygde nytt hus i fjor, og derfor har vi et uteområde som må opparbeides.

Hvilken egenskap setter du mest pris på hos dine beste venner? Det er uten tvil ærlighet. Skulle ønsket meg mer tid til venner, forresten, åra går så fort!

Hva klarer du deg ikke uten? He, he, her må jeg vel svare SPAR av hele mitt hjerte! Jeg klarer meg ikke uten en god prat med kundene, dessuten er det viktig i en travel hverdag å snakke varmt om og til kollegaene mine. Å få noen til å smile/le i løpet av dagen er en målsetting. I tillegg er selvsagt en god prat med min bedre halvdel og ungene viktig for meg.

Hvilke verdier synes du det er viktigst å overføre til barna dine? Jeg legger vekt på ærlighet der også. Dessuten ønsker jeg at de skal vise god gammeldags folkeskikk. Hvis de i tillegg er jordnære, håper jeg de kommer langt i livet!

Hva betyr hjembygda for deg? Hadeland er viktig for meg! Bare det å slippe å bo i en by, der det blir mer og mer folk, betyr mye for trivselen. Jeg likte å jobbe i Brandbu og trives enda bedre på Smietorget, fordi det er enda mer trafikk og mange kjempeflotte kollegaer på senteret her. Jeg er takknemlig over å høre til denne fine gjengen som har jobb på bygda!

Roy Morten ønsker alle en riktig god SPAR-sommer!