Gå tilbake til nettstedet

SPAR ER KLAR MED SOMMERMENYEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Butikksjef Roy Morten Lereng i Sparbutikken på Smietorget kan fortelle at været virker inn på folks matinnkjøp. – Med den knallsommeren vi opplevde i fjor skal det godt gjøres å overgå fjorårets salgskurve for grillmat, men nå er vi i gang med grillsesongen og satser stort på kampanjen «Sommervibber», forteller Lereng.

broken image

Butikksjef Roy Morten Lereng og ferskvaresjef Monica Rusvik Grina på Spar Gran er klare med matvarene du trenger både til hverdags og til sommerselskapene denne sesongen!

Spar er kjent for sin gode kvalitet på all slags mat, både grill-delikatessene og det du ellers forlyster ganen med sommerstid. Til grillmaten hører selvsagt både salater, marinader og annet tilbehør, og det er et godt utvalg av slikt i butikken. Også grillkull, tennvæske og engangsgriller finner du i hyllene på Spar.

Kampanjen «Sommervibber» omfatter en hel serie med produkter som passer til både grill og panne. Tanken bak er å gjøre det enklere å lykkes med matlagingen, og kundene vet å sette pris på dette. Matvarebutikken på Smietorget har distriktets eneste ferskfiskavdeling, og kresne kunder kommer fra hele Hadeland og områdene rundt. Fisk og skalldyr er populær sommermat, og siden sunnhetsfaktoren også er høy, er det mange kilo av havets delikatesser som skifter eier i løpet av en dag på Spar.

--Rekesalget i fjor var helt ekstraordinært, forteller Lereng. -Salgskurvene begynte å stige da sommervarmen kom i mai, og de fortsatte å stige til langt ut i august. Rundt 5 tonn solgte reker ble resultatet, og selv om salget denne sommeren går jevnt og trutt, tror vi fjoråret vil forbli et rekordår! sier han.

Fisk er også populær grillmat, og det samme kan en trygt si om indrefilet. Denne møre delen av dyret gjør alltid stor lykke når været tillater middag på terrassen.

Vi må også nevne den velfylte salatbaren på Spar, og ikke minst den delikate frukt- og grøntavdelingen. – Vi anbefaler gjerne vår ferske, ferdiglagede guacamole til fredagstacoen, sier butikksjefen.

-Desserten til sommerselskapet får du også her hos oss. Spars berømte hjemmelagede karamell-pudding selger godt gjennom hele året, forteller butikksjefen, som håper at kvalitetsbevisste og matglade kunder kommer innom og fyller opp forrådet av god sommermat!

broken image

Butikksjefen på Spar anbefaler å prøve varer som hører inn under årets matvarekampanje «Sommervibber».