Gå tilbake til nettstedet

GRANUMSSTRANDA HAR BOLIGER FOR ALLE

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: BoligPartner.

Det sier prosjektselger i BoligPartner på Gjøvik, Martin Szabo Evensen. Han forteller at det er mange henvendelser fra boligkjøpere som er interessert i å høre mer om det flott beliggende boligområdet ved sørenden av Jarenvannet. Det er boenheter fra 75 til 115 kvm i prisleiet fra 2.890.000 til 4.100.000 kroner, med andre ord mye å velge i.

broken image

Landlig, men sentrumsnært, og med fin utsikt over Jarenvannet. Granumsstranda ligger fint til, og det har vært stor interesse for bo-enhetene i dette feltet.

-De som allerede har flyttet inn representerer alle aldre, fra unge i etableringsfasen til pensjonister, kan Evensen fortelle. Byggetrinn 1 er ferdigstilt og innflyttet. Når det gjelder byggetrinn 2 er det delt inn i flere delfelt, og to av disse er igangsatt. De fleste leilighetene her er under bygging, men fortsatt er det en mulighet for å kunne være med og bestemme detaljer på de som ikke er ferdige ennå, sier Evensen.

Felles for alle som bosetter seg i området er at de vil få mye sol, lys og luft og fin utsikt til Jarenvannet, og ikke minst er området sentrumsnært, men likevel landlig. Det er også attraktivt at boligområdet hører til Trintom skolekrets, sier Evensen.

BoligPartner har ansatt en ny byggeleder for prosjektet på Granumsstranda. Han heter Glenn Myhrbakken og er hadelending med svennebrev. Han har selv bosatt seg i en av de nye boligene, så vi antar at han har god oversikt over framdriften i området!

-Vi regner med at prosjektet på Granumsstranda vil være sluttført og alle boenheter solgt i løpet av 1. halvår 2020, sier Martin Szabo Evensen i BoligPartner på Gjøvik.

broken image

Prosjektselger i BoligPartner, Martin Szabo Evensen.