Gå tilbake til nettstedet

TRENDER OG TIPS FRA TRÅKKET FRISØR

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Tråkket Frisør

-I år er det fargen Honey Rose som gjelder, mener Linda Laursen på Tråkket Frisør. -Vi ser trenden overalt, spesielt på sosiale medier. For uinnvidde er det en dreining mot varmere farger igjen. Fargetrendene er som kjent i stadig endring, men denne trenden går stadig igjen og er likt av mange. Dessuten er kort lugg «in» for tida.

broken image

-Hårpynt har vært i skuddet en stund, og jeg tror den trenden vil vare hele sommeren og kanskje enda lenger. Det er flott både til hverdag og fest, og kombinerer du det med ei flette, har du gjort det helt riktige, sier Linda.

Hun vil også understreke viktigheten av å ta vare på håret i sommerhalvåret. Det anbefales å bruke produkter som gir fuktighet og beskyttelse mot solens farlige stråler. Misfarging etter bading i basseng er ganske vanlig, så investèr i pleiende og gode hårprodukter som opprettholder den naturlige fargen på håret. En god hårkur eller to i løpet av sommermånedene er en god investering, slik at håret ditt holder seg velpleid og fint gjennom den lyse årstida.

Tråkket Frisørs ansatte vil gjerne gi deg gode råd og tips for godt hårstell hvis du tar turen innom. Det er over 30 år siden salongen ble startet på Meieritråkket, og det ligger mye erfaring om hår og hårpleie i veggene der!

-Vi lar ellers bildet tale for seg selv og ønsker alle en god sommer med sunt og glansfullt hår! sier Linda Laursen i Tråkket Frisør.