Gå tilbake til nettstedet

BLI MER KJENT MED ………

Simone Stadum, butikksjef hos Norli.

Tekst: Anne LIse Skjaker

broken image

Navn: Simone Stadum Bosted: Vestre Gran

Simone er butikksjef på Norli Bokhandel på Smietorget. Hun bor i Vestre Gran med to døtre (7) og (9) og katten Pus (fullverdig familiemedlem).

1)Hvordan havnet du som butikksjef hos Norli? Jeg har jobbet i bokhandel over halve livet. Da min tidligere sjef sluttet, grep jeg muligheten. Da var yngstejenta bare 4 måneder gammel, men det var nå eller aldri.

2) Hva liker du best å holde på med når du ikke er på jobb? Jeg har nylig bygget og flyttet inn i nytt hus. Det meste av fritiden har gått med til prosjekter i den forbindelse. Jeg liker å tro at jeg er kreativ, og setter i gang mange sære prosjekter, ofte med ungene på slep. Noen ganger blir prosjektene også ferdigstilt! Selvfølgelig leser jeg mye, jeg finner alltid tid og rom til bøkene.

3)Hvilke egenskaper setter du mest pris på hos dine beste venner? Utholdenhet og humor! Det er ikke hver dag jeg er like "tilgjengelig", og de som kjenner meg godt vet å ikke gi opp. Og det setter jeg mer pris på enn jeg uttrykker i det daglige.

4) Hva klarer du deg ikke uten? Av materielle ting kommer jeg ikke på noe nevneverdig. Men mamma, ungene mine og broren min er grunnmuren i livet mitt. Jeg har også herlige kolleger, som funker som en utvidet familie.

5)Hvilke verdier synes du det er viktigst å overføre til barna dine? Empati og arbeidsmoral. Empati var det første fremmedordet jeg lærte som liten, en personlig egenskap jeg tidlig forsto verdien i og betydningen av. Arbeidsmoral er kanskje selvsagt for mange, men barna mine vokser opp i ei tid der samfunnet utvikles med lynets hastighet. Det finnes ikke noe lynkurs her, man må tidlig krøkes (nå høres jeg dønn seriøs ut, men det er viktig for meg).

6) Hva betyr hjembygda for deg? ALT! Jeg har brukt seks år på å få tillatelse til å bygge hus nettopp i hjembygda mi. Jeg tror ikke jeg trenger å si så mye mer enn det.