Gå tilbake til nettstedet

DU KAN FORHÅNDSSTEMME PÅ SMIETORGET!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Gran kommune v/ Kirsten Jåvold Hagen

Etter oppfordring fra Valgdirektoratet til kommunene om å tilrettelegge for forhåndsstemme-giving på flere steder enn tidligere, er det nå mulig å forhåndsstemme på Smietorget i Gran lørdag 31. august kl. 10 – 16. På samme tid er det forhåndsstemming også på Andfossen.

broken image

Konsulent Solveig Taaje ved kommunetorget i Gran er klar for å ta imot forhåndsstemmer til både kommunevalg og fylkestingsvalg på Smietorget lørdag 31. august kl. 10 – 16. På samme dag til samme tid er det også forhåndsstemming på Andfossen.

Konsulent ved kommunetorget, Solveig Taaje, forteller at valgadministrasjonen denne lørdagen rigger opp stemmeavlukke og valgurne mellom parfymeriet og Vinmonopolet på Smietorget. Forhåndsstemmer tas imot til både kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

-Alle som skal forhåndsstemme må ha med seg legitimasjon, og gjerne valgkort. Det siste er ikke helt nødvendig, sier Taaje, som opplyser at det i tillegg er mulig med forhåndsstemming i kommunetorget hver dag fra 12. august til 6. september fra kl. 08 – 15.00. Videre vil det bli langåpent til kl. 19 fra 26. august til 5. september fra mandag til torsdag.

Du kan søke kommunen om å få stemme hjemme dersom du av helsemessige årsaker ikke klarer å komme deg til valglokalene. Søknadsfristen for dette er 4. september kl. 12.00.

-Vi håper vi med disse tiltakene kan øke valgdeltakelsen i kommunen vår, sier Solveig Taaje i kommunetorget i Gran.