Gå tilbake til nettstedet

EVO ÅPNER TRENINGSSENTER PÅ GRANSTUNET

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Evo-kjeden

Som nevnt i forrige utgave av GranToppen, vil treningskjeden EVO åpne sitt 37. senter i Gran. Åpningsfesten finner sted lørdag 14. september kl. 12 – 15, forteller markedsdirektør Kjersti Berg til vår avis. I den forbindelse blir det liv og røre på Granstunet, og mange gode tilbud til de som blir nye medlemmer!

broken image

EVO er landets eneste treningskjede som har spesialisert seg på effektiv styrke- og kondisjonstrening. Kjersti Berg sier at instruktørene gjør alt for å gjøre din opplevelse på senteret både hyggelig og effektiv!

Senteret vil ha åpent alle dager fra kl. 05.00 til kl. 24, så alle burde ha muligheter for å finne en tid som passer. Dessuten er det markedets beste park av treningsapparater som vil være på plass innen åpningen i september.

Du må være over 16 år for å bli medlem, og senteret kan ikke ta inn ubegrenset med treningsvillige hadelendinger, så det er lurt å være tidlig ute. Medlemskapet har ingen bindingstid, men én måneds oppsigelsestid. Melder du deg inn på ett sted, har du dessuten tilgang til alle EVO-sentre i Norge.

broken image

Du vil stifte bekjentskap med dyktige personlige trenere som kan jobben sin, og de vil også gjøre alt for å få til et sporty og hyggelig miljø som alle kan trives i. Går du inn på FB-siden til kjeden og trykker «skal dit», er du med i trekningen av ett års gratis trening på det nye senteret.

På åpningsdagen vil det bli kaffe, kake og omvisning, og det deles ut goodiebags til de 300 første medlemmene som møter opp på åpningsfesten. Dessuten gis et åpningstilbud som det lukter svidd av: Du kan trene ut november for kun 49.- kroner! Reserver ditt medlemskap allerede nå på www.evo.no

-Så velkommen til åpningsfest for det nye EVO-senteret på Granstunet lørdag 14.09. kl. 12.00! ønsker Kjersti Berg i kjeden.