Gå tilbake til nettstedet

BOBILFERIE- KORT OG GODT!

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Tellus Mohagen Bil. 

Selv om koronapandemien ikke lenger påvirker våre ferieplaner i den grad den har gjort de siste to årene, er det fortsatt stor interesse for Norgesferie i det brede lag av folket. – Vi merker at interessen for bobiler holder seg oppe, så det er tydelig at langturer blir nedprioritert til fordel for kortere turer, muligens for å kunne oppdage skjulte perler i eget land. Da er bobil-ferie midt i blinken, sier Mari Marthe Rækstad hos Tellus Mohagen Bil. 

broken image

Daglig leder i Tellus Mohagen Bil, Ole Jan Stubberud, er fornøyd med at det fortsatt er stor etterspørsel etter bobiler.

Mari Marthe tror at både global uro, dyre flyreiser og endrede reisevaner pga. pandemien,
er årsaker til at bobilinteressen holder seg. Bobilferie gir deg en frihet som mange har lært å sette stor pris på. 

- Det er fortiden lang leveringstid på nye bobiler, men heldigvis er det et bra bruktmarked for den som ikke har tid til å vente, sier Mari Marthe.  

Som den observante leser så i innledningen, har Mohagen Bil AS (og Mohagen Bilservice AS) blitt en del av Nordens største kjede for salg av bobil og campingvogn, Tellus-gruppen, derav navneendringen. Se https://tellus.no. For tiden består Tellus av 16 ledende forhandlere som er fordelt over hele landet. Dermed er ikke vegen lang til en solid bobil-forhandler uansett hvor du måtte befinne deg. 

- Tellus Mohagen Bil har fortsatt et komplett verksted som utfører EU-kontroll og alle slags små og store reparasjoner. Dessuten vil vi anbefale en tur innom vår tilbehørsbutikk, hvor du kan få idéer til hvordan bobilferien kan bli enda mer behagelig! sier Mari Marthe Rækstad.