Gå tilbake til nettstedet

BRUDESTAS OG BRYLLUPSBLOMSTER

Tekst: Kari Isingrud Foto: Fotograf BT Stokke AS

Det er vår og kjærlighet i lufta, og det er høysesong for bryllupsplanlegging. På Smietorget frister Floyd med en helt ny kolleksjon av brudekjoler og tilbehør. Hos Mester Grønn står dyktige blomsterdekoratører klare med både blomster og gode dekorasjonsråd for drømmedagen.

broken image

 

- 29. februar lanserte Floyd sin første brudekolleksjon,sier butikkleder Mari Lysen. Hun forteller at kolleksjonen består av romantiske blonder, sløyfer, strass og tyll i enkle og elegante varianter. Floyd har også tilbehør som sko, hårpynt og smykker.

- Kjolene er i en fin prisklasse, og passer veldig bra for de som skal ha bryllup på budsjett. Vår brudekolleksjon beviser at rimelig kan være like imponerende, sier Mari.

 

broken image


Bryllupsblomster i alle prisklasser

- Vi kan bryllup, understreker butikkleder Silje Eriksen, og legger til at Mester Grønn på Smietorget har dyktige dekoratører og et stort bryllupssortiment. Brudeparet kan velge stil og dekorasjoner som passer deres fest og personlige smak.

Silje forteller at mer ville, naturlige og tilfeldig sammensatte buketter er trendy nå. Bryllupssortimentet består av ulike stilretninger, alt fra klassisk til bohemsk, og det frodige og bohemske uttrykket er en favoritt hos mange gifteklare.

- Vi strekker oss langt for å møte brudeparets ønsker for den store dagen, sier hun.