Gå tilbake til nettstedet

SYKKELBUTIKKEN I GRAN HANDELSSENTER

Tekst ogfoto: Anne Lise Skjaker

Intersport Gran er noe så sjeldent som en sykkelbutikk med sertifisert verksted for
tohjulinger. Både innehaver Bjørn Linstad og sertifisert reparatør Trond Aksel Morstad går travle tider i møte, for nå har våren vist tydelige tegn på at den er i anmarsj, og da kommer syklistene fram fra «vinterdvalen» og ut på veiene!

 

broken image

-Vi står klare med hele utvalget av sykler for den lyse årstid vi går inn i, sier Bjørn Linstad (t.h.) og Trond Aksel Morstad
i Intersport Gran.

-Vi har nå, som i fjor, et meget godt utvalg av sykler i mange prisklasser. Derfor kan vi ønske
syklister i alle aldre velkommen, enten det er barn, ungdom eller voksne, sier karene, og nevner merker som Merida, Giant og Diamant som de mest populære.

Mange er innom for å kjøpe sykkel til familiens yngste, og husets ungdommer er også høyt
prioritert. Er det de voksnes tur, er det som regel vanlige sykler til turbruk som står på ønskelista. Men noen ønsker seg skikkelige treningssykler, som også brukes i konkurranser.

 

El-syklerer populære hos de godt voksne El-sykler har kommet sterkt de siste åra. Selv om også flere yngre har fått sansen for litt
drahjelp når de er på sykkeltur, er de fleste el-sykkelkjøpere godt voksne, gjerne i aldersgruppen 50 pluss.

-De fleste av våre kunder er her fra bygda, derfor er vi opptatt av å gi råd om hva slags tohjuling som egner seg best i det varierte landskapet som regionen vår byr på, sier Bjørn Linstad.

– Det er viktig å investere i en sykkel som har stort nok batteri og kraftig nok motor, slik at de bratte
bakkene ikke blir vanskelige å forsere. Vi anbefaler derfor å legge pengene i en kvalitetssykkel, for da har duen hard før tohjuling som du kan få glede av i mange, mange år, sier karene på
Intersport Gran.

De mest langtrekkende syklene har en rekkevidde på 4 – 5 mil i det bratte og krevende terrenget du finner på Hadeland.

 

Hjelpen er ikke langt unna Skulle det skje etter eller annet med sykkelen som du trenger hjelp til å fikse, står Trond Aksel parat til å hjelpe deg. Varelageret inneholder bl.a. et godt utvalg avslitedeler til de fleste typer sykler.

Trond Aksel har fulgt med på den digitale utviklingen som også har funnet sted innenfor sykkelsegmentet og har mange års erfaring som «sykkeldoktor». Han anbefaler at alle tar en service på sykkelen sin en gang i året, slik at sykkelturen ikke blir avbrutt av uhell som lett kunne vært unngått.

-Dersom du overveier å anskaffe deg ny sykkel, er vi her for å hjelpe deg med å finne den
riktige sykkelen til nettopp deg! sier innehaver Bjørn Linstad i Intersport Gran.