Gå tilbake til nettstedet

Bygger 28 sentrumsnære boliger på Jaren

Tekst: Gran Handel og Håndverk

Et steinkast unna Jaren stasjon og Jaren senter har Hadeland Utvikling Holding as igangsatt første byggetrinn av i alt 28 boenheter.

broken image

Området som bygges ut ligger i Sætergutua vest for riksvei 4. Boligene får en sentral beliggenhet i solvendt terreng og med flott utsikt over Viggadalen og mot Granavolden. Hadeland Utvikling Holding as har i første omgang satt i gang med en 6 mannsbolig med leiligheter fra 63 til 72 kvadratmeter og tre eneboliger på 107 kvadratmeter. Når feltet er ferdig utbygd blir det til sammen 18 leiligheter og 10 eneboliger. Hadeland Utvikling Holding as er et samarbeid mellom WRG Eiendom som har lang erfaring i utvikling og bygging av boligprosjekter og Hadeland Eiendomsutvikling som eier området.

 

Ferdig før jul

Grunnarbeidene er godt i gang og første bygg er i ferd med å reise seg. Første byggetrinn vil stå ferdig i månedsskiftet november desember så her blir det bare å flytte inn før jul. Alle boenheter utføres med svært god standard med parkett på alle gulv, flislagte bad og entre, integrerte kjøkken komplett med alle hvitevarer på plass. Med priser fra kr. 2.29o.ooo,- skal det være gode muligheter for førstegangsetablerere å skaffe seg en fin bolig med god standard. Sentral beliggenhet med kort vei til buss, jernbane og dagligvare gjør at man ikke er avhengig av bil. Når Jaren stasjon er ferdig utbygd i 2020 tar det 2 – 3 minutter å gå til stasjonen.

 

Salget starter nå

I motsetning til mange byggeprosjekter så har Hadeland Utvikling Holding as igangsatt bygging før salgsstart. De er trygge på at dette er et prosjekt som vil være attraktivt for mange og ønsker å vise at man her kan være sikker på at prosjektet blir noe av. Potensielle kjøpere slipper da å binde seg opp i en usikkerhet om prosjektet ikke blir realisert på grunn av manglende forhåndssalg. Kjøpere får en detaljert beskrivelse med hensyn til hvilken kvalitet som blir levert. Kontrakt og oppgjør skjer via eiendomsmegler. I forbindelse med byggestart har det allerede meldt seg interessenter