Return to site

CONTAINERSERVICE HADELAND MED STADIG FLERE OPPGAVER

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Containerservice

Vi har tatt en prat med Jonas Dalby Mathisen i Containerservice Hadeland i Mohagen. Firmaet er bygdas eneste aktør innenfor avfallsbehandling og containerutleie, og de får stadig mer å gjøre. Jonas er sønn av grûnder Jan Arild Mathisen, som startet det hele i 1989. Mor Elin og bror Stian har vært flere år i bedriften, som begynte smått og pent med utleie av avfallscontainere.

broken image

Jonas (t.v.) og Stian Dalby Mathisen i Containerservice har mange oppdrag over hele Østlandsområdet.

-Landbruksrelaterte oppdrag er det mye av, forteller Jonas, og nevner transport av fôr til dyr. I tillegg fraktes fyringsflis fra produsent til fyringsanlegg, og firmaet er også behjelpelig med forflytning av større maskiner, redskap og biler. Det kjøres videre drank til bønder og melk og korn fra bønder, sier Jonas. Bortkjøring av hageavfall, både løst og i sekker, ordner firmaet også.

Rundt 24 ansatte betjener et område som favner mye videre enn bare Hadeland. Samarbeid med større aktører utenfor Hadeland, eksempelvis Østlandet Gjenvinning og Nittedal kommune, gjør at det transporteres restavfall, trevirke, metall og el-avfall fra hele Østlandsområdet. Bilene fra Containerservice er å se langs veiene både i Oppland, Hedmark og Buskerud i tillegg til i Oslo-regionen.

-Utviklingen av Containerservice har vært jevnt god siden starten, og vi vil komme tilbake til hvordan vi skal feire vårt 30-årsjubileum til neste år! sier Jonas Dalby Mathisen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK