Gå tilbake til nettstedet

Cosmetique på Granstunet er blitt Skin Tonic!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

I april var det seks år siden Anne Grethe Olsen startet opp parfymeri på Granstunet. Men hun var langt fra noen fersking i denne bransjen. I nesten hele sitt voksne liv har Anne Grethe vært bak disken i ett eller annet parfymeri i distriktet. Nå er hun selv innehaver og tilbyr alt du forventer å finne i et parfymeri på de 75 m2 hun rår over midt i 1. etasje på Granstunet

broken image

Anne Grethe Olsen foran Hadelands største utvalg i dufter, som finnes i Skin Tonic på Granstunet. Anne Grethe ønsker dessuten velkommen til demonstrasjoner og gode tilbud under Potetfestivalen!

Cosmetique og Skin Tonic har tilhørt det samme kjedekontoret i mange år. Det ble etter hvert veldig mange ting de hadde felles og lite som skilte de to, derfor ble det sammenslåing av de to konseptene nå i år.

- Kundene vil ikke merke annen forskjell etter sammenslåingen enn at det blir flere kampanjer og enda bedre tilbud i butikken, forteller innehaver Anne Grethe, som samtidig kan forsikre om at det ikke blir endringer i staben bak disken. – Vi er de samme som før, sier hun, og roser sine ansatte, hudpleier Elisabeth Skaarud og «superpensjonist» Wenche Hegli. Sistnevnte er vikar når det trengs og er i butikken hver torsdag.

- Vi er aktive hele året med demoer og tilbud, og ikke minst skjedde det noe hver dag under Potetfestivalen. Det startet på torsdag med at Gro fra Shiseido kom til butikken for å demonstrere hudpleie- og makeupprodukter, sier Anne Grethe.

broken image

Ansiktsmasker er i skuddet, og her vises et lite utvalg av det du kan få kjøpt for å gi huden din en oppfriskning!

- Vi har fullsortiment på dufter og er Hadelands største på dette. Kjeden vår har dessuten spesialisert seg på ansiktsmasker, som er veldig «in» for tida, forteller hun. Vi fikk høre om «bubble masks» og «sheet masks», og fredag under Potetfestivalen ble det demonstrasjoner av flere typer ansiktsmasker ved Elisabeth Skaarud.

Lørdag ble det også forskjellige aktiviteter, og veldig mange benyttet anledningen til å besøke butikken under dagene.

Anne Grethe har merket en endring i kundenes handlemønster den siste tiden. Kundene kommer noe sjeldnere, men de handler desto mer, forteller hun. Dette er en utvikling som også andre næringsdrivende har registrert. Uansett er alle velkomne til det populære parfymeriet på Granstunet, som «fresher» opp Grantoppens skribent