Return to site

Den enkle vegen til de fineste turområdene

Tekst og foto: Gran Handel og Håndverk

- Vi mener vi har de mest attraktive turområdene på Hadeland, sier Harald Kvam, almenningsbestyrer i Gran Almenning. Siden oktober har det vært en ny og enklere løsning for alle som ønsker å benytte seg av de flotte områdene, med en ny bomløsning. 

 

- Bommen er porten inn til kjempefine turområder for hele året, med skiløyper på vinteren, fiske- og jaktområder, og bærplukking på høsten, forteller Kvam. Gran Almenning driver også tre populære utleiehytter som har flotte båt- og fiskemuligheter. 

- De har stort sett vært utleid så vi ser det er populært. De kan leies på www.inatur.no for de som ønsker det, sier Kvam. 

Gran Almenning ønsker å gjøre det enklere å bruke turområdene, og det nye bomsystemet gir brukerne flere måter å betale på enn før. 

- Alt skjer automatisk når man passerer. Man kan betale for årsabonnement, lage seg en bruker med betalingsinformasjon og bli trukket per passering, eller betale innen 48 timer på www.youpark.no. Foretar man seg ingenting, vil man få tilsendt faktura i posten med et administrasjonsgebyr. Noen synes dette er nytt og uvant, men vi hjelper gjerne til om folk har spørsmål, forteller Silje Henriksen Kristiansen i Gran Almenning.   

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK