Gå tilbake til nettstedet

EN GOD START PÅ ÅRET FOR DNB

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker/DNB

Banksjef i DnB region Vestoppland, Erling Levang, og daglig leder for DNB Eiendom, Tina Ulseth Myrvang, er fornøyd med hvordan året har startet for DNB avd. Hadeland. – Vi øker i antall privatkunder og eiendomsavdelingen holder posisjonen, og det er ingen selvfølge i et tøft marked, sier de to, som i flere år var kolleger i Nittedalsavdelingen.

broken image

Her er alle de tolv som er tilknyttet Gransavdelingen samlet foran den historiske bygningen på Gran stasjon.

I alt er 12 personer tilknyttet Granskontoret. Alle er opptatt av å være tilgjengelige for de mange bank- og eiendomskundene som DNB har. – Vi ønsker å fortelle at det er mennesker bak logoen vår og at vi legger vekt på personlig kontakt selv om vi lever i en digitalisert verden, sier Levang, og får støtte av Ulseth Myrvang. – Vi fortsetter å satse lokalt, både innen bank, småbedrift, forsikring og eiendom.

-Vi i DNB Eiendom har introdusert et nytt produkt, «Garantert solgt»; en trygg ordning for våre kunder. Kort sagt: Selger vi ikke, betaler du ingenting. Bakgrunnen er at med våre avanserte verktøy for annonsering og i tillegg Norges største boligkjøperregister, er vi sikre på at vi kjenner flest boligkjøpere best! sier Ulseth Myrvang og oppfordrer folk til å planlegge boligsalg i god tid ved å ta kontakt med eiendomsavdelingen.

broken image

DNB-ansatte med lang erfaring: Banksjef i DNB region Vestoppland, Erling Levang (t.v.) og leder for DNB Eiendom, Tina Ulseth Myrvang.

Sommerhalvåret er erfaringsmessig den travleste tida for de ansatte. Det er da mange både kjøper og selger bolig, og det er da rådgivere i både bank og eiendomsavdeling er gode å ha! -Vår jobb er å følge kunden fra visning til innflytting ved å tilby verdivurdering, finansieringsbevis og tett oppfølging underveis. Vi kaller det «Boligreisen». Boligkjøp kan ta tid, men det gjelder å ikke forhaste seg når et av livets viktigste valg skal foretas, sier Erling Levang og Tina Ulseth Myrvang i DNB, som begge gleder seg til lysere tider og enda mer aktivitet i markedet!

Bildetekst stort bilde: Her er alle de tolv som er tilknyttet Gransavdelingen samlet foran den historiske bygningen på Gran stasjon.